Beachflags

Beachflags zie je allang niet meer alleen op het strand. Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bij tankstations, bij winkels of een stand op een beurs is de beachflag, of strandvlag, een zeer gewild item door zijn vorm, dynamiek en afmeting.

Het grote voordeel is dat Beachflags makkelijk en snel op te zetten zijn, gemakkelijk te transporteren en ook zo weer weggehaald kunnen worden. En natuurlijk dat ze, door de vorm en materiaal, een enorme zichtbaarheid realiseren. Vlaggen.nl heeft ze leverbaar in maar liefst vijf afmetingen en twee vormen.

De sterkste beachflag

Vlaggen.nl heeft de mooiste en sterkste beachflag uit de strandvlaggen serie. Het oersterke aluminium frame is ongeëvenaard door concurrenten. Wacht dus niet langer met het promoten van uw bedrijf of product en vraag een offerte aan voor haarscherp bedrukte beachflags. Of lees meer voor aanvullende informatie.
Lees meer

Toont alle 7 resultaten


Voor het bedrukken van beachflags kiest u voor:
·Digitaal geprinte beachflags. Geschikt voor een kleine oplage. Gewild vanwege de haarscherpe detaillering en de kortere levertijden van 7-10 werkdagen.
·Zeefdruk beachflags. Geschikt voor grotere aantallen. Kent langere levertijden (ca. 3 tot 4 weken).
Afhankelijk van de gewenste oplage, het aantal kleuren en de gewenste levertijd berekenen wij voor u de meest gunstige prijs en productiemethode.

Sneller? Staat uw afmeting er niet bij?

Overleg met onze verkoopmedewerkers en bel 055 506 3392. Of vul de offerteaanvraag in bij het artikel van uw keuze op deze pagina.

Downloads voor beachflags:

·Werktekening / sjabloon beachflags
·Hoe lever ik het artwork aan voor mijn beachflags?

Voordelen beachflags van Bos Vlaggen:

·Aanzienlijk sterker en stabieler dan baleinframes of hengels.
·Duurzaam, mobiel en licht in gewicht.
·Zeer eenvoudig op te zetten.
·Geschikt voor meerdere standaards of voeten, en 360? draaibaar.
·Volledige doordruk van de doeken. Achterzijde is 100% zichtbaar.

Bestel beachflags online, betaal na goedkeuring van de offerte

U wilt een beachflag voor bij uw bedrijfspand, beurs of tankstation? Vraag dan nu online een offerte aan voor onze kwaliteits beachflags, in de afmetingen die u wenst. Binnen 24 uur ontvangt u onze offerte. Is de offerte akkoord, dan sturen we een ontwerpvoorstel voor de beachflags. Keurt u ook het ontwerp goed, dan gaan we uw beachflags bedrukken. Zo gaat het bestellen van beachflags eenvoudig en snel. U kunt zich alvast gaan verheugen op de levering van uw nieuwe promotiemateriaal.