Vlaggenmast kerstboom

Mogelijk heb je ze wel al gezien, zo’n mooi verlichtte kerstboom bij iemand in de tuin. En wellicht vraag je je af hoe je zelf zo’n mooie vlaggenmast kerstboom kan krijgen. Het mooie effect word veroorzaakt door in de vlaggenmast aangebrachte kerstverlichting met het unieke Fairybell systeem.

Fairybell

Een gepatenteerd systeem dat gebruikt wordt om een vlaggenmast te verlichten in de vorm van een kerstboom. Door de LED lichtjes op in een uitgekiende vorm te plaatsen rondom de mast wordt voor het optische effect van een kerstboom gecreerd. De Fairybells zijn eenvoudig in de mast te plaatsen, je kan ze zo in een van je masten hijzen. Het plaatsen neemt ongeveer een half uur van je tijd in beslag.

Types

Er zijn verschillende type Fairybell kerstbomen beschikbaar in varieerende formaten en met verschillende hoeveelheden LEDs. Zo kan er gekozen worden voor varianten met een hogere lampdichtheid. Het nummer in de modelnaam geeft aan hoeveel LED lichten dat specifieke model bevat. Door een model te kiezen met meer lampjes (bijv. de Fairybell 960 in tegenstelling tot de Fairybell 600) lijkt de kerstboom beter gevuld.

Vlaggenmast verlichting kopen?

Het is uiteraard mogelijk om een Fairybell kerstboom bij ons te bestellen. Wij hebben verscheidene modellen in de aanbieding passend bij de meestvoorkomende formaten vlaggenmasten. Wanneer je opzoek bent naar zowel een vlaggenmast als de Fairybell dan hebben wij daar mooie combinatie aanbiedingen voor. Deze kan je vinden tussen de Fairybells.

Resultaat 1–16 van de 25 resultaten wordt getoond