Fairybells of Starry Nights: Maak een kerstboom van uw vlaggenmast

Officieel dealer van Fairybells en Starry Nights

Kerstverlichting voor in uw vlaggenmast? Starry Nights en Fairybells zijn de leveranciers van kerstboom kerstverlichting voor in uw vlaggenmast. Deze kerstboom van honderden lampjes hijst u gewoon op met het ophijssysteem van uw vlaggenmast. Beide systemen kenmerken zich door gebruiksvriendelijkheid. U creëert in een zeer korte tijd een prachtige kerstsfeer rondom uw huis. De vorm van de gepatenteerde kerstverlichting spreekt tot ieders verbeelding en honderden LED-lampjes zorgen voor een adembenemende kerstboom.

Bestel direct of lees verder en kijk onze video voor meer info

Lees meer

Fairybells en Starry Nights bij Bos Vlaggen

Bos Vlaggen is al jaren specialist voor het leveren van dé kerstbeleving in uw vlaggenmast. U kunt bij ons verschillende soorten kerstverlichting voor de vlaggenmast kopen. Wij leveren alles direct uit voorraad dus u heeft uw Fairybell of Starry Night snel in huis. Koop onze eerlijke Nederlandse producten hier online: nergens voordeliger.

Kerstverlichting vlaggenmast

Wij hebben de volgende soorten kerstverlichting voor uw Vlaggenmast op voorraad.
Fairybell vlaggenmast 6mtr. / 900 LED
Fairybell vlaggenmast 6mtr. / 1200 LED
Fairybell vlaggenmast 8mtr. / 1500 LED
Fairybell vlaggenmast 10mtr. / 4000 LED

Fairybell + Vlaggenmast = extra voordeel

Heeft u nog geen vlaggenmast en wilt u een echte eyecatcher voor uw tuin of bedrijf? Bestel dan nu extra voordelig uw vlaggenmast inclusief de juiste maat Fairybells bij ons online. Wij hebben de volgende pakketten vast voor u samengesteld:
Vlaggenmast 6 meter inclusief Fairybell
Vlaggenmast 8 meter inclusief Fairybell
Vlaggenmast 10 meter inclusief Fairybell
Nergens vindt u een voordeliger aanbod. Dus twijfel niet en laat zien dat u uw buren of klanten een vrolijk kerstfeest wenst.

In gebruik nemen van uw vlaggenmast kerstverlichting

Alle Fairybells zijn geschikt voor binnen en buiten. De kerstverlichting is volledig waterdicht en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Hierdoor kunt u deze kerstverlichting zowel in de sneeuw of regen probleemloos buiten gebruiken. Plaatsing van de Fairybells is heel eenvoudig.  U hijst de Lampjes gewoon op met uw normale hijssysteem. Zet de verlichting vervolgens eenvoudig met pinnen vast in bijvoorbeeld het gras, zand of tussen tegels.

Zie onze plaatsingsvideo hieronder :

Instructie afbeeldingen
Fairybell opzetten
Fairybell opzetten

U kunt de mogelijkheden tot plaatsing nog verder uitbreiden met een Verlengkabel voor uw Fairybell. Met deze accessoire krijgt u maar liefst 10 meter verlengsnoer, speciaal gemaakt voor uw Fairybell. En om zeker te zijn dat uw kerstverlichting niet onnodig staat te branden in uw vlaggenmast kunt u hier ook de gecertificeerde 24 uurs tijdschakelaar bestellen. Ook deze tijdschakelaar is uiteraard speciaal voor uw Fairybell gemaakt en is spatwaterdicht.
U ziet, het plaatsen van deze kerstverlichting is erg eenvoudig: een stuk eenvoudiger dan het aanbrengen van lichtjes is een traditionele kerstboom. Met onze Fairybells bespaart u tijd, moeite en heeft u bovendien een indrukwekkend resultaat.

Over Fairybells: de unieke kerstverlichting voor de ultieme sfeer

De Fairybell is de absolute marktleider als het gaat om vlaggenmast kerstverlichting. Het systeem van de vlaggenmastverlichting is gepatenteerd en verkrijgbaar via Bos Vlaggen.
Een bijzondere kerstboom die in een mum van tijd sprankelt in uw woning of tuin?  En na de feestdagen bergt u de Fairybells in een handomdraai weer op. De Fairybell is goed voor een prachtige kerstsfeer in en rondom uw huis of bedrijf.

Veelgestelde vragen

  1. De meeste bekende kerstverlichting voor in de vlaggenmast is uiteraard de FairyBell sinds 2021, voeren wij ook de Starry Night dit is een goedkoper alternatief voor de fairybell.
  2. De kerstverlichting is leverbaar voor 6, 7, 8, 10 en 12 meter vlaggenmasten. De kortere lengten worden geleverd met stok. Helaas is er voor de 5 meter vlaggenmast geen kerstverlichting leverbaar.
  3. Fairybell hanteert een garantietermijn van 3 jaar. Wanneer er iets kapot is aan de Fairybell dan wordt dit, binnen de garantietermijn, kosteloos opgestuurd. U dient dan zelf de defecte webbing of adapter te vervangen,

Toont alle 13 resultaten