Multi Colour Fairybell 1200 – geschikt voor vlaggenmast van 6 meter
SKU: 1200FB-2 Meer informatie
  • € 
  • € 
  • € 
Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

Fairybell® 1200 | 6 meter | 1200 LED-lampjes | Multi colour

Maak je vlaggenmast een geweldige blikvanger. Nu met nog meer kerstsfeer dankzij het nieuwe multi colour effect in deze kerstboom voor in je vlaggenmast. De Fairybell heeft maar liefst 1200 ledlampjes met een knipperend effect. Hiermee brengt u de openbare ruimte, uw tuin of bedrijf snel in de kerstsfeer. Deze Fairybell is geschikt voor een vlaggenmast van 6 meter. Dit exemplaar wordt geleverd zonder vlaggenmast, maar het is ook mogelijk om deze direct met bijbehorende vlaggenmast te bestellen.

Gunstig geprijsde combinaties Vlaggenmast met deze multi colour Fairybell
Vlaggenmast conisch polyester 6 meter
Vlaggenmast conisch aluminium 6 meter
Vlaggenmast cilindrisch aluminium 6 meter

Weet u niet welke vorm u moet kiezen? Raadpleeg onze vlaggenmasten FAQ welke mast het best bij u past.

 1. De Fairybell 1200 multi colour bestaat uit 1200 energiezuinige LED-lampjes met multi colour effect. Samen vormen deze een prachtige 3D lichtfiguur van een kerstboom met een afmeting van 3,5 meter breed en 6 meter hoog. Van een afstand geeft de Fairybell een sprookjesachtige kerstsfeer door het magisch uitziende multi colour effect.

 2. De Fairybell 1200 multi colour vlaggenmast kerstverlichting is voorzien van energiezuinige LED-lampjes. De Fairybell 1200 multi colour verbruikt 20W. Om uit te rekenen wat het verbruik is voor een kerstverlichting gebruikt u onderstaande formule.

  Eén kilowatt is 1.000 watt. Om het aantal kWh te berekenen, vermenigvuldigt u het verbruik in kW met de tijd dat u het apparaat gebruikt. Dit kunt u doen op de volgende manier: aantal uren in gebruik x (vermogen van het apparaat / 1.000) = kWh.

  Het kost dus nauwelijks iets om deze sfeervolle kerstverlichting aan te hebben tijdens de kerstdagen.

Garantie op onze Fairybells

Onze Fairybells worden sinds 2018 volledig in Nederland gefabriceerd. U bent hierdoor verzekert van een betere gebruikservaring en levensduur. Dankzij de verbeterde Europese kwaliteitscontrole en gecontroleerd productieproces geven we 3 jaar garantie op alle Made in Holland Fairybell modellen.

Gebruiksaanwijzing Fairybell 1200 multi colour

De Fairybell 1200 multi colour ledkerstboom kun je gemakkelijk ophijsen met het hijssysteem van uw eigen vlaggenmast. Zet de verlichting vervolgens eenvoudig met pinnen vast in bijvoorbeeld het gras, zand of tussen tegels.

Bekijk voor gedetailleerde instructies onze plaatsingsvideo.

Door het eenvoudige systeem is het opzetten en afbouwen van de vlaggenmast kerstverlichting gemakkelijk en licht werk. Vanuit de compacte verpakking is de vlaggenmast kerstboom binnen 3 kwartier te plaatsen. Vlaggenmast verlichting gaat jarenlang mits u er goed mee omgaat tijdens het opzetten en afbouwen. Houdt u zich daarom aan de gebruiksaanwijzing die is meegeleverd met het product.

Het opzetten van een Fairybell 1200 led kerstboom is eenvoudig en kost relatief weinig tijd. Het effect van een vlaggenmast met multi colour kerstverlichting buiten is adembenemend en spreekt bij zowel jong en oud tot de verbeelding in de donkere feestdagen rondom de kerst

Officieel dealer van Fairybells

Kerstverlichting voor in uw vlaggenmast? Fairybell heeft kerstboom kerstverlichting voor in uw vlaggenmast. Deze kerstboom van honderden lampjes hijst u gewoon op met het ophijssysteem van uw vlaggenmast. Door het gepatenteerde systeem van Fairybell® creëert u in een zeer korte tijd een prachtige kerstsfeer rondom uw huis. De vorm van de gepatenteerde kerstverlichting spreekt tot ieders verbeelding en honderden LED-lampjes zorgen voor een adembenemende kerstboom.

Fairybells bij Bos Vlaggen

Bos Vlaggen is al jaren specialist op het gebied van Fairybells. Wij leveren uw kerstverlichting voor de vlaggenmast direct uit voorraad en hebben maar liefst 7 varianten beschikbaar in verschillende afmetingen. Koop dit eerlijke Nederlandse product veilig en vertrouwd bij Bos Vlaggen.

Kerstverlichting voor lengte mast

6 meter

Kerstverlichting

Kerstverlichting

Merk kerstverlichting

Fairybell