Fairybell 7 meter kerstverlichting
SKU: FB-700-1 Meer informatie
    • 0 € 
    • 0 € 
Levertijd: Voorverkoop levering medio eind oktober

√ 1500 LEDS
√ Warm wit
√ Diam.350cm
√ Exclusief vlaggenmast
√ Geschikt voor 7 meter vlaggenmast

Fairybell Kerstverlichting 7 meter vlaggenmast

Dit jaar nieuw ! De fairybell voor een 7 meter vlaggenmast, maak van uw 7 meter vlaggenmast een prachtige blikvanger. Met de 1500 ledlampjes een opvallende blikvanger die van grote afstand zichtbaar is. Breng mensen in de kerstsfeer met deze kerstboom voor in uw vlaggenmast.

Een feeërieke kerstverlichting in boomvorm met honderden lampjes die u simpelweg met het ophijssysteem in uw bestaande vlaggenmast op kan hijsen. Met behulp van het gepatenteerde systeem van Fairybell zorgt u in een mum van tijd voor een prachtige kerstsfeer rondom uw huis.
Deze kerstboom met een hoogte van zeven meter is voorzien 1500 lampjes. Door het plaatsen van deze Fairybell wordt uw mast een echt pronkstuk. Het opzetten van de Fairybell neemt tussen de 30 en 45 minuten in beslag. Doordat hij tegen alle weersomstandigheden in bestand is heb je er na het opzetten geen omkijken meer naar.

  1. De 7 meter Fairybell bestaat uit 1500 energiezuinige ledlampjes.

  2. De vlaggenmast kerstverlichting is voorzien van energiezuinige LED-lampjes. De Fairybell 1500 – 7 meter verbruikt 20W. Om uit te rekenen wat het verbruik is voor een kerstverlichting gebruikt u onderstaande formule.

    Eén kilowatt is 1.000 watt. Om het aantal kWh te berekenen, vermenigvuldigt u het verbruik in kW met de tijd dat u het apparaat gebruikt. Dit kunt u doen op de volgende manier: aantal uren in gebruik x (vermogen van het apparaat / 1.000) = kWh.

    Het kost dus nauwelijks iets om deze sfeervolle kerstverlichting aan te hebben tijdens de kerstdagen.

De Fairybell® 7 meter-1500 led, dankzij de slimme verdeling van het licht ontstaat er in het donker de optische illusie van een prachtig gevulde kerstboom in uw vlaggenmasten! Dankzij het unieke Fairybell systeem is dit effect vanaf alle kanten zichtbaar. De strengen worden aangesloten op een weerbestendige 31 volt adapter welke gewoon op het stroomnet aangesloten kan worden. Om de kerstboom enkel op gewenste tijden te activeren kan gebruikgemaakt worden van een tijdschakelaar.

Specificaties

– 1500 warm-witte LED-lampjes
– Hoogte 7 M(vanaf de grond)
– Diameter onder 350 cm
– Duidelijke gebruiksaanwijzing
– Snel opgebouwd (binnen 45 minuten)
– Duidelijke gebruiksaanwijzing
– Easy-click-systeem voor snelle opbouw
– Luxe zwarte smalle banden
– Verbruik 20 watt
– Inclusief 31 volts transformator
– TÜV en KEMA gekeurd

De Fairybell wordt geleverd exclusief mast. Bent u geïnteresseerd in de combinatie? Neem dan eens een kijkje bij de aanbiedingen hieronder,

Afmetingen 700 cm
Geschikt voor

Vlaggenmasten 7 meter

Diameter

Fairybell 1500 diam. 350cm

Aantal leds

1500 energie zuinige warm witte LEDS 31V. (25.000 brand uren)

Energie klasse

A++ 31V/220V laagspanning.Verbruik 14W/Hr.

Fabrikaat

Fairybell, Ontworpen en geproduceerd in Nederland

Merk kerstverlichting

Fairybell

Kerstverlichting

Kerstverlichting

Kerstverlichting voor lengte mast

7 meter (nieuw)