FairyBell 1200 – geschikt voor vlaggenmast van 6 meter
SKU: 1200FB Meer informatie
  • € 
  • € 
  • € 
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Fairybell® 1200 | 6 meter | 1200 LED-lampjes | Warm wit

De Fairybell® 1200 led is de extra volle 6 meter hoge kerstboom voor in de vlaggenmast. De Fairybell 1200 voorzien van maar liefst 1200 LEDs is geschikt voor masten van 6 meter hoog en heeft een diameter van 3,5 meter aan de onderkant. Natuurlijk heeft u de UNIEKE drie jaar volledige garantie op deze in Nederland geproduceerde Fairybell kerstboom.

Een feeërieke kerstverlichting in boomvorm met honderden lampjes die u simpelweg met het ophijssysteem in uw bestaande vlaggenmast op kan hijsen. Met behulp van het gepatenteerde systeem van Fairybell zorgt u in een mum van tijd voor een prachtige kerstsfeer rondom uw huis.
Deze kerstboom met een hoogte van zes meter is voorzien van 1200 lampjes. Door het plaatsen van deze Fairybell wordt uw mast een echt pronkstuk. Doordat de 1200 dezelfde maten heeft als de 900, maar meer lampjes lijkt deze extra vol. Het opzetten van de Fairybell neemt tussen de 30 en 45 minuten in beslag. Doordat hij tegen alle weersomstandigheden in bestand is heb je er na het opzetten geen omkijken meer naar.

 1. De Fairybell 1200 bestaat uit 1200 energiezuinige ledlampjes.

 2. De Fairybell 1200 vlaggenmast kerstverlichting is voorzien van energiezuinige LED-lampjes. De Fairybell 1200 verbruikt 20W. Om uit te rekenen wat het verbruik is voor een kerstverlichting gebruikt u onderstaande formule.

  Eén kilowatt is 1.000 watt. Om het aantal kWh te berekenen, vermenigvuldigt u het verbruik in kW met de tijd dat u het apparaat gebruikt. Dit kunt u doen op de volgende manier: aantal uren in gebruik x (vermogen van het apparaat / 1.000) = kWh.

  Het kost dus nauwelijks iets om deze sfeervolle kerstverlichting aan te hebben tijdens de kerstdagen.

Opzetten

De bovenstaande beschrijving klinkt alsof het opbouwen van deze unieke bomen is een heel karwei is, maar je zult de kerstboom binnen een half uur kunnen plaatsen en je kunt de boom nog jaren gebruiken.

De Fairybell® 1200 led- 6 meter, dankzij de slimme verdeling van het licht ontstaat er in het donker de optische illusie van een prachtig gevulde kerstboom in uw vlaggenmasten! Dankzij het unieke Fairybell systeem is dit effect vanaf alle kanten zichtbaar. De strengen worden aangesloten op een weerbestendige 31 volt adapter welke gewoon op het stroomnet aangesloten kan worden. Om de kerstboom enkel op gewenste tijden te activeren kan gebruikgemaakt worden van een tijdschakelaar.

De voordelen op een rijtje

✔ 6 meter uitvoering geeft een groots effect
✔ 1200 energiezuinige LED-lampjes verkrijgbaar in meerdere lichtuitvoeringen
✔ Eenvoudig en snel zonder gereedschap op te zetten
✔ Weerbestendige 31 Volt transformator en daarmee bestand tegen elk weertype
✔ Inclusief haringen, zodat je de boom veilig vast kunt zetten
✔ Diameter onder 350 centimeter
✔ Duidelijke gebruiksaanwijzing
✔ Snel opgebouwd (binnen 45 minuten)
✔ Easy-click-systeem voor snelle opbouw
✔ Luxe zwarte smalle banden
✔ Verbruik 20 watt

De Fairybell wordt geleverd exclusief mast. Bent u geïnteresseerd in de combinatie? Neem dan eens een kijkje bij de aanbiedingen hieronder,

Diameter

350cm

Garantie

3 jaar Fairybell Fabrieksgarantie

Aantal leds

1200 energie zuinige warm witte LEDS 31V. (25.000 brand uren)

Energie klasse

A++ 31V/220V laagspanning.Verbruik 20W/Hr.

Fabrikaat

Ontworpen en geproduceerd in Nederland

Kerstverlichting voor lengte mast

6 meter

Kerstverlichting

Kerstverlichting

Merk kerstverlichting

Fairybell