Oranje wimpel afm. 15x180cm passend bij NL vlag 100x150cm
SKU: 10-1521 Meer informatie

€ 9,68 (€ 8,00 Excl. BTW)


Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

Geschikt voor bij een Nederlandse vlag 100 x 150 cm. Deze oersterke oranje wimpel is duurzaam, kleurecht, UV-bestendig, eenvoudig te bestellen en snel in huis !. De oranje wimpel wordt officieel alleen gebruikt op verjaardagen van leden van het Koninklijk Huis en op Koningsdag en altijd in combinatie met een Nederlandse vlag.

Oranje wimpel bestellen ?
De oranje wimpel wordt officieel alleen gebruikt op verjaardagen van leden van het Koninklijk Huis en op Koningsdag. De oranje wimpel moet minimaal dezelfde lengte of iets langer zijn dan de diagonaal van de Nederlandse vlag. De oranje wimpel wordt nooit alleen in de vlaggenmast gehangen altijd samen met een Nederlandse vlag. Deze wimpel is geschikt voor een Nederlandse vlag met een afmeting 100x150cm. Alle oranje wimpels zijn op voorraad en worden binnen 2 dagen verzonden.

Materiaal en afwerking oranje wimpel
De oranje wimpel is vervaardigd van Spunpolyester. Het doek is geweven met een uiterlijk van wol, met uitstekende eigenschappen; lichtecht, neemt geen vocht op, gewicht ca. 165 gr./m2. Niet te vergelijken met andere vlaggen gemaakt van polyester breisels. De oranje wimpel wordt rondom dubbelnaalds gezoomd en compleet geleverd met ophanggarnituur (houten stok met knopjes, voorzien van ophangkoord).

Overige oranje wimpels
Op deze pagina vind je onze oranje wimpel 175cm, deze wimpel maakt deel uit van onze complete assortiment oranje wimpels hier kunt u nog andere afmetingen raadplegen.

Afmetingen 175 × 15 cm
Kleur vlaggenmast

Oranje

Afwerking

Met Wimpelstokje

Productsoort

Wimpel

Regio

Nederland