Spandoek laten bedrukken

Kwaliteit in spandoeken: je ziet het verschil!

Een spandoek is natuurlijk de ultieme reclame-uiting. Zorg dat je boodschap op positieve wijze opvalt en laat ons de spandoeken bedrukken. Wij kunnen spandoeken leveren op elk formaat en met toepassing.

Spandoeken moeten van de hoogste kwaliteit zijn, zowel qua materiaal als bedrukking.  Bij Vlaggen.nl kan je rekenen op meer dan 35 jaar ervaring. Wij mogen ons wel specialist noemen. Niet voor niets worden wij gekozen als leverancier van spandoeken van grote evenementen, zoals Serious Request en Zwarte Cross.

Lees meer en bekijk onze video. Of vraag meteen een scherpe offerte aan.

Lees meer

Toont alle 12 resultaten


Afmetingen van uw spandoek

Als specialist bieden wij uitgebreide mogelijkheden qua formaten voor uw spandoek. Wij hebben ze zelfs in elk formaat dat u wenst. Onbeperkte keuze in formaten maakt het echter niet eenvoudiger om te weten wat u nodig heeft. Neem daarom voor een goed advies, uiteraard zonder verkooppraatje, contact op met ons. Bel tijdens kantooruren op +31 (0) 55 506 3392 of stuur een bericht naar info@vlaggen.nl.

Materialen spandoeken

De juiste keus qua materiaal is afhankelijk van wat u wilt bereiken met uw bedrukte spandoek. Is het de bedoeling dat u een spandoek heeft wat u tijdelijk gebruikt, maar wel in bepaalde periodes van het jaar? Dan is het belangrijk dat u het makkelijk kunt opbergen en is een spandoek van doek de beste keus.

Is het de bedoeling dat uw spandoek voor een lange tijd hangt? Dan is het belangrijk dat u het makkelijk kunt schoonmaken. Waarschijnlijk is een doek van PVC in dat geval voor u de beste keus.

Zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Neem contact op met onze specialisten. Bel tijdens kantooruren op +31 (0) 55 506 3392 of stuur een bericht naar info@vlaggen.nl.