Vlag Almere Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

De Vlag van Almere: het symbool van vooruitgang en diversiteit van de stad

De Almeerse vlag, met haar kenmerkende blauwe en groene kleuren, is meer dan alleen een stuk stof. Het is een krachtig symbool van de vooruitgang en diversiteit waar Almere bekend om staat. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis van dit symbool en bieden we vlaggen van hoogwaardige kwaliteit die deze trots perfect vertegenwoordigen.

Geschiedenis van de Almeerse vlag

Het ontwerp van de Almeerse vlag heeft een interessante geschiedenis. In de beginjaren van de stad werd er een ontwerpwedstrijd uitgeschreven om een vlag te creëren die het karakter en de identiteit van Almere zou weerspiegelen. Het eerste ontwerp dat werd gekozen, bleek echter later te worden afgewezen. Het werd ontdekt dat de ontwerper een beladen oorlogsverleden had, waardoor het niet gepast werd geacht om zijn ontwerp te behouden. Na grondig onderzoek en overleg werd uiteindelijk in 1984 de huidige vorm van de Almeerse vlag officieel aangenomen door de gemeente Almere.

Vlag van Almere: Hoogwaardige kwaliteit en diverse formaten

Bij Vlaggen.nl streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze Almeerse vlaggen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of je nu op zoek bent naar een handzame tafelvlag om je bureau mee te versieren of een indrukwekkende mastvlag om je bedrijf of evenement te promoten, wij hebben de juiste maat voor jou. Bestel jouw Almeerse vlag in het formaat dat bij jouw behoeften past en laat de trots op de stad Almere wapperen.

Snelle levering en betrouwbare service in Almere

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Almeerse vlag snel in handen wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering uit voorraad, zodat je niet lang hoeft te wachten. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om jouw Almeerse vlag te bestellen. Bovendien staan onze klantenservice-experts klaar om je te helpen bij eventuele vragen of speciale verzoeken. Wij streven naar 100% tevredenheid, zodat je met vertrouwen bij ons kunt bestellen.

Bestel jouw Almeerse vlag bij Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor de stad Almere met trots tonen? Bestel dan nu jouw Almeerse vlag bij Vlaggen.nl. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Vier de stad Almere en bestel jouw Almeerse vlag vandaag nog!

  1. De Almeerse vlag bestaat uit de kleuren blauw en groen.

  2. De kleuren op de Almeerse vlag hebben geen officiële betekenis. Ze vertegenwoordigen echter de stad Almere en haar gemeenschap.

  3. De huidige vorm van de Almeerse vlag werd officieel aangenomen door de gemeente Almere in 1984.

  4. De huidige vorm van de Almeerse vlag werd officieel aangenomen door de gemeente Almere in 1984.

  5. De Almeerse vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Almere en haar gemeenschap vieren.

  6. Je kunt een Almeerse vlag kopen bij Vlaggen.nl. Wij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten.

  7. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Almeerse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol.

Regio

gemeente Almere

Productsoort

Vlag