Vlag Zwolle Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Zwolse vlag – een symbool van lokale trots en identiteit

De Zwolse vlag is niet zomaar een stuk textiel, het is een sterk symbool van trots en identiteit voor de stad. Deze vlag, met zijn kenmerkende kleuren, vertegenwoordigt de rijke geschiedenis, levendige cultuur en sterke gemeenschap van de gemeente Zwolle. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis en waarde van dit symbool en bieden daarom Zwolse stadsvlaggen van topkwaliteit die deze trots en liefde voor Zwolle perfect weergeven.

Kwalitatieve en duurzame vlag van Zwolle op Vlaggen.nl

Bij Vlaggen.nl is onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid ongeëvenaard. Onze Zwolse vlaggen zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om harde wind, regen of fel zonlicht, jouw Zwolse stadsvlag blijft fier wapperen. Met een breed scala aan formaten, vind je gegarandeerd de perfecte vlag die aan jouw behoeften voldoet.

Zwolle: Een stad met een rijke geschiedenis

Zwolle, gelegen in de provincie Overijssel, heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. Als belangrijk handelscentrum in de Hanzeperiode heeft Zwolle een rijke historie, die vandaag de dag nog steeds zichtbaar is in zijn prachtige architectuur en culturele monumenten, waarvan velen zijn opgenomen in de Zwolse vlag.

Zwolle: Een levendige studentenstad en culturele hub

Zwolle is een levendige studentenstad met een rijk cultureel leven. De stad is de thuisbasis van verschillende hogescholen en het ArtEZ Conservatorium. Deze dynamiek is terug te zien in de energie en diversiteit van de stad, en wordt weerspiegeld in de vlag van Zwolle.

Toeristische attracties in en rond Zwolle

Zwolle is niet alleen een stad met een rijke historie, het is ook een populaire toeristische bestemming met tal van bezienswaardigheden. Van het eerder genoemde historische stadscentrum tot het Museum De Fundatie, en de prachtige natuurgebieden in de omgeving, zoals de IJsselvallei en de Weerribben.

Snelle levering en uitstekende klantenservice in Zwolle

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Zwolse stadsvlag snel wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering vanuit voorraad. Onze gebruiksvriendelijke website
maakt het bestellen van jouw Zwolse vlag eenvoudig. Heb je toch nog vragen of speciale verzoeken, dan staan onze klantenservice-experts voor je klaar.

Bestel jouw vlag van Zwolle op Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor Zwolle tonen? Bestel dan vandaag nog jouw Zwolse vlag bij Vlaggen.nl. Of je nu jouw favoriete sportteam wilt steunen, een evenement wilt versieren of jouw Zwolse trots wilt tonen, de Zwolse vlag is het perfecte symbool.

  1. De vlag van Zwolle bestaat uit twee horizontale banen van gelijke breedte. De bovenste baan is blauw en de onderste baan is wit. In het midden van de vlag staat het wapen van Zwolle, dat voornamelijk rood, geel (of goud), en blauw is. Daarbij is een leeuw afgebeeld met een gouden kroon die een blauw schild met drie zilveren kasteeltorens vasthoudt.

    De leeuw is een veelgebruikt symbool in de heraldiek, de kunst van het wapenschild ontwerp. Het staat over het algemeen voor moed, nobelheid, koninklijkheid, kracht en waardigheid. De drie zilveren torens op een blauw schild zijn symbolen van bescherming en veiligheid en stellen de stedelijke verdedigingswerken van Zwolle voor.

  2. De kleuren op de Zwolse vlag vertegenwoordigen de stad Zwolle en haar gemeenschap.

  3. Ja, de Zwolse vlaggen bij Vlaggen.nl zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, inclusief harde wind, regen en fel zonlicht.

  4. De Zwolse vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Zwolle en haar gemeenschap vieren.

  5. Je kunt een Zwolse vlag kopen bij Vlaggen.nl. Zij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten.

     

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Zwolse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol. Het is belangrijk om de richtlijnen en regels voor het gebruik van de Zwolse vlag te respecteren.

Regio

gemeente Zwolle

Productsoort

Vlag