Koop een internationale vlag

Verwelkom gasten met de vlag uit hun land

Vlaggen.nl heeft vlaggen uit nagenoeg elk land in diverse afmetingen op voorraad. Koop hem eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering. De vlaggen zijn uiteraard van top kwaliteit, kleurvast en van slijtvast spun polyester.  Een stijlvolle ontvangst van buitenlandse gasten is gegarandeerd.

Lees meer voor info over het gebruik van internationale vlaggen. Of bestel direct online.

Lees meer

Hoe te vlaggen met meerdere vlaggen

Wij vertellen graag wat het protocol is van het vlaggen, met meerdere vlaggen tegelijk. Allereerst behoren de vlaggen dan van gelijke afmetingen te zijn. En (zo mogelijk) op gelijke hoogte te worden gehesen. Bij het hijsen van twee vlaggen is de ereplaats rechts, gezien met de rug naar het gebouw. Daar komt de Nederlandse vlag te hangen.

Bij drie vlaggen of meer vlaggen behoort de Nederlandse vlag in het midden. Als naast de Nederlandse vlag vlaggen van andere naties worden gehesen, is voor de onderlinge rangorde in het algemeen de eerste letter van de namen van de betrokken landen in de Franse taal bepalend.

Veelgestelde vragen

  1. De oudste landenvlag van de wereld is een land uit het continent Europa. Het is namelijk de De Deense vlag of de Dannebrog is waarschijnlijk de oudste landenvlag ter wereld. Volgens de legende was het witte kruis op het rode veld e teken uit de hemel voor de kruisvaarder koning Waldemar II van Denemarken voo de slag om Lyndaniz tegen de heidense Estlanders in 1219.

Resultaat 1–16 van de 150 resultaten wordt getoond