Internationale vlag kopen

Resultaat 1–16 van de 171 resultaten wordt getoond


De Identiteit van Landen in Vlaggen

Vlaggen zijn sterke symbolen die de identiteit en trots van landen wereldwijd vertegenwoordigen. Of je nu “vlaggen van de wereld” of “landen vlaggen” zoekt, vlaggen.nl heeft precies wat je nodig hebt. We bieden een uitgebreide collectie waarmee je kunt kiezen uit vlaggen van elk land ter wereld. Bekijk onze collectie of lees verder over de geschiedenis van de vlaggen uit de hele wereld

Geschiedenis en Kwaliteit van Wereld Vlaggen

Het gebruik van vlaggen als nationale identiteitssymbolen is doordrenkt van historie, en elk land heeft zijn unieke vlag. Met vlaggen.nl breng je een deel van die geschiedenis naar je eigen omgeving. Onze “landen vlaggen” zijn haarscherp bedrukt en van hoge kwaliteit, ideaal voor zowel particulier gebruik als voor bedrijven die een internationale flair willen toevoegen.

Duurzaam en Kleurecht: Onze Landen Vlaggen

Het kiezen van de juiste vlag is belangrijk en daarom zorgen we ervoor dat onze “vlaggen van de wereld” vervaardigd zijn met zowel digitale print- als zeefdruktechnieken. Dit zorgt voor duurzaamheid en kleurechtheid, zodat elk detail van de landen vlaggen nauwkeurig is gereproduceerd, trouw aan het originele ontwerp.

Ontdek de Wereld met Vlaggen.nl

Bij vlaggen.nl maken we het eenvoudig om de wereld te verkennen. Je kunt onze collectie doorzoeken op continent, land of grootte, om de perfecte vlag te vinden. Of je nu op zoek bent naar de vlag van een specifiek land, of een complete set “vlaggen van de wereld” wilt bestellen, je vindt het bij ons.

Veelgestelde vragen

  1. We hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctie op onze website waar je de naam van het land kunt invullen. Je kunt ook zoeken op continent of grootte.
  2. Absoluut, we hebben een uitgebreide collectie vlaggen die alle landen ter wereld omvat. Ongeacht het land waarvan je de vlag zoekt, je zult het vinden bij vlaggen.nl.
  3. Onze vlaggen zijn gemaakt met hoogwaardige drukmethoden, waaronder digitale printen en zeefdruk. Deze technieken zorgen voor een duurzaam en kleurecht resultaat, waardoor de vlaggen er altijd op hun best uitzien.
  4. De betekenis van kleuren variëren per vlag en land. Wat de betekenis is van de kleuren en symbolen is afhankelijk van de culturele, historische, en politieke context van elk land. De geschiedenis van elke vlag is uniek en heeft vaak betrekking op belangrijke gebeurtenissen en periodes in de geschiedenis van het land. Dit wordt vaak gesymboliseerd in de kleuren of symbolen van de vlag.
  5. Het is belangrijk om het vlaggenprotocol van het betreffende land te volgen. Maar in de basis geldt dat de internationale vlaggen, net als onze eigen vlag, met respect behandeld moet worden. Dit houdt in dat de vlag de grond niet mag raken en schoon moet zijn. Eigen personalisaties van de vlag zijn nooit toegestaan volgens het protocol. En over het algemeen moet de vlag in het licht hangen.
  6. Het is belangrijk om de vlag schoon en in goede staat te houden. Dit kan betekenen dat je de vlag regelmatig moet wassen en repareren, of vervangen als hij versleten is. Daarnaast is het zaak om de vlag niet met windkrachten harder dan 6 op de schaal van Beaufort uit te hangen en er altijd voor te zorgen dat de vlag vrij kan wapperen, niet ergens tegenaan slaat.
  7. Sommige landen hebben verschillende vlaggen voor verschillende doeleinden. De civiele vlag is meestal de vlag die door burgers wordt gebruikt, terwijl de staatsvlag door de overheid wordt gebruikt. De oorlogsvlag kan worden gebruikt door het leger tijdens tijden van conflict. De ontwerpen van deze vlaggen kunnen variëren.