Vlag Amerika (USA) Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Amerika (USA):

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Amerikaanse vlag bij vlaggen.nl

Wil je een Amerikaanse vlag kopen? Zoek niet verder! Bij Vlaggen.nl heb je ruime keuze uit vlaggen van de Verenigde Staten in diverse formaten. Een Vlag Amerika bestellen gaat gemakkelijk en snel online. Je kiest de gewenste vlag, rekent veilig af, en wij zorgen voor een snelle levering. Daarbij garanderen we altijd vlaggen van de hoogste kwaliteit.

Naast de Amerikaanse vlag, bieden we bij Vlaggen.nl een brede selectie aan vlaggen. Van provincie- en gemeentevlaggen tot bedrukbare banieren of gevelvlaggen – voor elke vlagbehoefte ben je bij ons aan het juiste adres.

Protocol voor het Vlaggen met de Amerikaanse Vlag

Het vlaggen met de Amerikaanse vlag, ook wel bekend als “The Star Spangled Banner” of “Stars and Stripes”, kent specifieke regels. Zo mag de Amerikaanse vlag dag en nacht worden getoond, mits de vlag goed verlicht is tijdens de nachtelijke uren. Het is een teken van respect om ervoor te zorgen dat de vlag nooit de grond of vloer raakt.

De Geschiedenis van de Amerikaanse Vlag: Een Symbool van Eenheid en Vrijheid

De Amerikaanse vlag, oftewel de Vlag Verenigde Staten, symboliseert de eenheid en vrijheid van het land. De 13 strepen vertegenwoordigen de originele 13 koloniën, terwijl de 50 sterren de huidige staten vertegenwoordigen. De kleuren hebben ook een specifieke betekenis: rood staat voor hardheid en moed, wit voor zuiverheid en onschuld, en blauw voor waakzaamheid, volharding en gerechtigheid.

Verschillende Bevestigingstypes voor Amerikaanse Vlaggen

Bij Vlaggen.nl bieden we Amerikaanse vlaggen aan voor diverse bevestigingstypes. Of je nu een vlaggenstok, vlaggenmast of een vlag voor op de boot zoekt, wij hebben de juiste vlag voor jou. Gebruik de filters om enkel de Amerikaanse vlaggen te tonen die passen bij jouw specifieke gebruikstype. Daarnaast kun je ook filteren op het gewenste formaat van de vlag.

Redenen om de Amerikaanse Vlag te Kopen bij Vlaggen.nl

Er zijn meerdere goede redenen om je Vlag VS bij Vlaggen.nl te bestellen. Naast het gemak van online bestellen, veilig betalen, scherpe prijzen en snelle levering, zijn er nog een aantal aspecten die ons uniek maken:

1. Specialist:

Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie, zijn we dé specialist op het gebied van de inkoop en verkoop van Amerikaanse vlaggen. Je kunt dus rekenen op de beste kwaliteit.

2. Familiebedrijf: Als familiebedrijf is de continuïteit van ons bedrijf essentieel. Daarom bieden we de beste service bij jouw bestelling van de Amerikaanse vlag.

3. Uit voorraad leverbaar: Al onze Amerikaanse vlaggen, in elk formaat, zijn direct uit voorraad leverbaar. Je hebt geen last van vertragingen in de levertijden en ontvangt je vlag snel in huis.

FAQ over de Amerikaanse Vlag

  1. De kleuren van de Amerikaanse vlag hebben specifieke betekenissen. Rood staat voor hardheid en moed, wit voor zuiverheid en onschuld, en blauw voor waakzaamheid, volharding en gerechtigheid.

  2. De Amerikaanse vlag heeft 13 strepen en 50 sterren. De strepen vertegenwoordigen de originele 13 koloniën, terwijl de sterren de huidige staten vertegenwoordigen.

  3. Het vlaggen met de Amerikaanse vlag mag dag en nacht, mits de vlag tijdens de nachtelijke uren goed verlicht is. Het is een teken van respect om ervoor te zorgen dat de vlag nooit de grond of vloer raakt.

  4. Al onze Amerikaanse vlaggen, in elk formaat, wij leveren onze vlaggen met maximaal 6 werkdagen maar doorgaans veel sneller. Dit betekent dat er geen vertragingen zijn in de levertijden en je jouw vlag snel in huis kunt hebben.

Regio

Amerika (USA)

Productsoort

Vlag