Vlag Andorra Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Andorra:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Andorrese Vlag – Toon je verbondenheid met Andorra

De Andorrese vlag, is een symbool van de Andorra. Bij Vlaggen.nl kun je gemakkelijk en snel een Andorresse vlaggen kopen. We bieden een ruime keuze aan vlaggen van Andorra in diverse formaten. Of je nu een vlag voor thuis, evenementen of feesten wilt, wij zorgen voor een snelle levering en hoogwaardige kwaliteit.

Geschiedenis van de Andorrese Vlag:

De vlag van Andorra bestaat uit drie kleuren, blauw, geel en rood. Doordat Andorra is ingeklemd tussen Spanje en Frankrijk verwijzen de kleuren in de vlag naar de vlag van Frankrijk en de vlag van Catalonië. De macht lag tot 1993 bi:
✔ de bisschop van Urgell
✔ het Franse staatshoofd.

Sinds 14 maart 1993 hebben de co-vorsten geen inbreng meer in het bestuur, maar zijn zij nog steeds de officiële staatshoofden. In het midden van de Andorrese vlag staat het wapen van Andorra. Het schild bestaande uit vier kwartieren:
✔ de mijter die de bisschop van Urgell voorstelt
✔ de drie rode balken voor de drie graven van Foix
✔ de vier balken linksonder voor Catalonië
✔ De koeien in het vierde kwartier die de graven van Béarn symboliseren.

On het schild staat nog een wapenspreuk Virtus Unita Fortior (“Verenigde Kracht is Sterker”).

Verschillende Bevestigingstypes voor Andorrese Vlaggen

Bij Vlaggen.nl bieden we Andorrese vlaggen aan met verschillende bevestigingstypes. Of je nu een vlaggenstok, vlaggenmast of een vlag voor op de boot zoekt, bij ons vind je de juiste vlag die past bij jouw behoeften. Gebruik de filters om alleen de Andorrese vlaggen te tonen die geschikt zijn voor jouw specifieke gebruik.

Redenen om de Andorrese Vlag te Kopen bij Vlaggen.nl

Er zijn verschillende goede redenen om je Andorrese vlag te bestellen bij Vlaggen.nl:

1. Specialist: Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie zijn we dé specialist op het gebied van de inkoop en verkoop van Andorrese vlaggen. Je kunt dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

2. Familiebedrijf: Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. We bieden de beste service bij jouw bestelling van de Andorrese vlag.

3. Uit voorraad leverbaar: Al onze Andorrese vlaggen, in elk formaat, zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je geen last hebt van vertragingen in de levertijden en je vlag snel in huis kunt hebben.

Regio

Andorra

Productsoort

Vlag