Vlag Argentinie Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Argentinie:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

De Argentijnse Vlag: Het symbool van de verbondenheid van Argentinië

De vlag van Argentinië heeft drie horizontale banen in de kleuren lichtblauw, wit en lichtblauw. Op de witte baan staat een zon met een gezicht. De vlag met wapen mag tegenwoordig door iedereen worden gebruikt. Argentinië is een voormalige Spaanse kolonie die in 1816 onafhankelijk werd. Het land ligt op het Zuid-Amerikaanse continent.

De Rijke Geschiedenis van de Argentijnse Vlag

De vlag Argentinië kent zijn oorsprong eigenlijk al in 1816. In deze periode is bepaald dat de vlag opgemaakt is uit de kleuren lichtblauw en wit. Daaroverheen is een zon met 32 stralen en een gezicht geplaatst.

Hoofdstad: Buenos Aires

(Spaans voor: gunstige winden) is de hoofdstad van Argentinië, en ook het economische en culturele hart ervan. Vroeger werd Buenos Aires ook wel het Parijs van het Zuiden genoemd. Met ruim 3.000.000 inwoners is het de grootste stad van Argentinië. Vanuit de lucht ziet Buenos Aires er uit als een doolhof waar je nooit meer uit komt, maar verrassend genoeg heeft het een vrij compact centrum.

Waarom je de Argentijnse Vlag kopen bij Vlaggen.nl?

Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie is Vlaggen.nl dé specialist voor al je vlagbehoeften. Wanneer je bij ons een Argentijnse vlag koopt, kies je voor een product van topkwaliteit. Onze vlaggen zijn gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal, ontworpen om het Nederlandse klimaat te weerstaan.

Daarnaast bieden we de Argentijnse vlag aan in verschillende formaten, van handzame tafelvlaggen tot indrukwekkende mastvlaggen. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het makkelijk om precies de juiste vlag te vinden die je nodig hebt.

Bestel Je Argentijnse Vlag bij Vlaggen.nl

Vlaggen.nl is de go-to plek voor iedereen die een Argentijnse vlag wil kopen. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Bestel vandaag nog je Argentijnse vlag bij Vlaggen.nl en verbind jezelf met de eenheid en traditie die onze landen vlag uitstraalt.

Maatadvies

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
100 x 150 cm 2,00 m
150 x 225 cm 6 m
200 x 300 cm 7 of 8 m
Regio

Argentinie

Productsoort

Vlag