Vlag België Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van België:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Belgische Vlag – Toon je Verbondenheid met België

De Belgische vlag is een symbool van trots en eenheid. Bij Vlaggen.nl kun je gemakkelijk en snel een Belgische vlag kopen. We bieden een ruime keuze aan vlaggen van België in diverse formaten. Of je nu een vlag voor thuis, evenementen of feesten wilt, wij zorgen voor een snelle levering en hoogwaardige kwaliteit.

Protocol voor het Vlaggen met de Belgische Vlag

Het vlaggen met de Belgische vlag, ook bekend als de “Zwarte, Geel en Rode vlag”, kent specifieke richtlijnen. De Belgische vlag wordt gehesen op officiële feestdagen, nationale herdenkingen en bij bijzondere gelegenheden. Het is belangrijk om de vlag op de juiste manier te behandelen en ervoor te zorgen dat deze niet vervuild raakt.

Geschiedenis van de Belgische Vlag: Een Symbool van Eenheid en Solidariteit

De Belgische vlag symboliseert de eenheid en solidariteit van het land. De kleuren hebben elk een specifieke betekenis. Zwart staat voor moed en doorzettingsvermogen, geel staat voor generositeit en vrijgevigheid, en rood staat voor liefde en passie.

Verschillende Bevestigingstypes voor Belgische Vlaggen

Bij Vlaggen.nl bieden we Belgische vlaggen aan met verschillende bevestigingstypes. Of je nu een vlaggenstok, vlaggenmast of een vlag voor op de boot zoekt, bij ons vind je de juiste vlag die past bij jouw behoeften. Gebruik de filters om alleen de Belgische vlaggen te tonen die geschikt zijn voor jouw specifieke gebruik.

Redenen om de Belgische Vlag te Kopen bij Vlaggen.nl

Er zijn verschillende goede redenen om je Belgische vlag te bestellen bij Vlaggen.nl:

1. Specialist: Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie zijn we dé specialist op het gebied van de inkoop en verkoop van Belgische vlaggen. Je kunt dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

2. Familiebedrijf: Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. We bieden de beste service bij jouw bestelling van de Belgische vlag.

3. Uit voorraad leverbaar: Al onze Belgische vlaggen, in elk formaat, zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je geen last hebt van vertragingen in de levertijden en je vlag snel in huis kunt hebben.

FAQ over de Belgische Vlag

 1. De Belgische vlag bestaat uit drie verticale banen in de kleuren zwart, geel en rood.De nationale vlag van België is een driekleur, bestaande uit drie verticale banden: zwart, geel en rood. In onderstaande tabel vindt u per kleur de RAL-, Pantone-, CMYK-, RGB- en hexadecimaalwaarden.

  Kleurcodering Zwart Geel Rood
  Pantone Zwart Geel 115 Rood 32
  CMYK 0-0-0-100 0-8.5-79-0 0-94-87-0
  RGB 0-0-0 255-233-54 255-15-33
  Hexadecimaal #000000 #FFE936 #FF0F21
 2. Elke kleur in de Belgische vlag heeft een specifieke betekenis. Zwart staat voor moed en doorzettingsvermogen, geel staat voor generositeit en vrijgevigheid, en rood staat voor liefde en passie.

 3. Het is belangrijk om de Belgische vlag met respect te behandelen en ervoor te zorgen dat deze niet vervuild raakt. De vlag dient correct te worden gehesen en neergelaten en mag niet de grond raken.

 4. Ja, al onze Belgische vlaggen, in elk formaat, zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat er geen vertragingen zijn in de levertijden en je jouw vlag snel in huis kunt hebben.

 5. Ja, naast de Belgische vlag bieden we een breed assortiment aan andere vlaggen, zoals provincievlaggen, gemeentevlaggen en bedrukbare banieren.

 6. De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat van de vlag en de bestemming. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten duidelijk weergegeven voordat je de bestelling plaatst.

Regio

België

Productsoort

Vlag