Vlag Bosnië Herzegovina Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Bosnie-Herzegovina:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Vlag Bosnië Herzegovina

De vlag symbool van eenheid, diversiteit en vreedzaam samenleven

De Bosnische vlag, is een symbool van de Bosnië Herzegovina, het vertegenwoordigt de kracht en veerkracht van het Bosnische volk, evenals hun streven naar vrede en stabiliteit. Bij Vlaggen.nl kun je gemakkelijk en snel een Bosnische vlaggen kopen. We bieden een ruime keuze aan vlaggen van Bosnië Herzegovina in diverse formaten. Of je nu een vlag voor thuis, evenementen of feesten wilt, wij zorgen voor een snelle levering en hoogwaardige kwaliteit.

Geschiedenis van de Bosnische Vlag:

De huidige vlag werd officieel aangenomen op 4 februari 1998 en heeft een diepe symbolische betekenis. De vlag bestaat uit een blauwe achtergrond met een geel driehoek aan de rechterkant met daaronder negen witte sterren (waarvan twee halve).

De kleuren van de vlag van Bosnië hebben elk een speciale betekenis:
✔ Blauw: Is gebaseerd op de vlag van de Europese Unie
✔ Geel: De gele driehoek staat symbool voor de vorm van Bosnië en Herzegovina en voor de drie volken die in het land leven, de Serviërs, de Kroaten en de Bosniakken.
✔ Wit: De negen witte sterren vertegenwoordigen de oneindigheid van Europa. De oorsprong van de sterren in de Bosnië vlag gaat terug tot de middeleeuwen, toen ze werden gebruikt in het wapenschild van de Kotromanić-dynastie, een heersende familie in het middeleeuwse Bosnië. Deze sterren waren ook te vinden op oude grafstenen en monumenten in het land.

Bosnië Herzegovina is een Balkanland

Het Balkanschiereiland is ook een gebied met de naam Balkan dat een bepaalde groep landen aangeeft. Deze landen hebben een hele geschiedenis met elkaar door de oorlogen die in deze landen zijn gevoerd.

Onder de Balkan vallen deze landen:
✔ Servië
✔ Kroatië
✔ Montenegro
✔ Noord- Macedonië
✔ Kosovo
✔ Bosnië- Herzegovina
✔ Albanië
Bulgarije

Verschillende Bevestigingstypes voor Bosnische Vlaggen

Bij Vlaggen.nl bieden we Bosnische vlaggen aan met verschillende bevestigingstypes. Of je nu een vlaggenstok, vlaggenmast of een vlag voor op de boot zoekt, bij ons vind je de juiste vlag die past bij jouw behoeften. Gebruik de filters om alleen de Bosnische vlaggen te tonen die geschikt zijn voor jouw specifieke gebruik.

Redenen om de Bosnische Vlag te Kopen bij Vlaggen.nl

Er zijn verschillende goede redenen om je Bosnische vlag te bestellen bij Vlaggen.nl:

1. Specialist: Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie zijn we dé specialist op het gebied van de inkoop en verkoop van Bosnische vlaggen. Je kunt dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

2. Familiebedrijf: Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. We bieden de beste service bij jouw bestelling van de Bosnische vlag.

3. Uit voorraad leverbaar: Al onze Bosnische vlaggen, in elk formaat, zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je geen last hebt van vertragingen in de levertijden en je vlag snel in huis kunt hebben.

Regio

Bosnie-Herzegovina

Productsoort

Vlag