Vlag Brazilie Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Brazilie:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

De Braziliaanse Vlag: Het symbool van de verbondenheid van Brazilië

De vlag wordt wel Auriverde genoemd, Portugees voor ‘(van) goud en groen’. De vlag van Brazilië is groen met een grote gele ruit in het centrum. Binnen de ruit staat een blauwe cirkel (wereldbol) afgebeeld, met 27 witte sterren in vijf verschillende groottes en een witte band. Op deze witte band staat in groen het motto Ordem e Progresso (“Orde en vooruitgang”).

De Rijke Geschiedenis van de Brazilië Vlag

De vlag Brazilië kent zijn oorsprong al in 1889. In deze periode is bepaald dat de vlag opgemaakt is uit de kleur groen en geel. Daaroverheen is een blauwe cirkel, de wereldbol, geplaatst.

Hoofdstad: Brasilia

Brasilia is sinds 21 april 1960 de hoofdstad van Brazilië. Op 21 april (Festa de Cidade) wordt de ‘geboorte’ van de stad jaarlijks groots gevierd. Qua grote is Brasilia de 5e stad van het land. De futuristische stad heeft de vorm van een vliegtuig. De straatnamen in de stad bestaan alleen uit cijfers.

Waarom je de Braziliaanse Vlag kopen bij Vlaggen.nl?

Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie is Vlaggen.nl dé specialist voor al je vlagbehoeften. Wanneer je bij ons een Braziliaanse vlag koopt, kies je voor een product van topkwaliteit. Onze vlaggen zijn gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal, ontworpen om het Nederlandse klimaat te weerstaan.

Daarnaast bieden we de Braziliaanse vlag aan in verschillende formaten, van handzame tafelvlaggen tot indrukwekkende mastvlaggen. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het makkelijk om precies de juiste vlag te vinden die je nodig hebt.

Bestel Je Braziliaanse Vlag bij Vlaggen.nl

Vlaggen.nl is de go-to plek voor iedereen die een Argentijnse vlag wil kopen. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Bestel vandaag nog je Braziliaanse vlag bij Vlaggen.nl en verbind jezelf met de eenheid en traditie die onze landen vlag uitstraalt.

Maatadvies

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
100 x 150 cm 2,00 m
150 x 225 cm 6 m
200 x 300 cm 7 of 8 m
Regio

Brazilie

Productsoort

Vlag