Vlag Denemarken Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Denemarken:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Deense vlag bij vlaggen.nl

Wil je een Deense vlag kopen? Zoek niet verder! Bij Vlaggen.nl heb je ruime keuze uit vlaggen van Denemarken in diverse formaten. Een Vlag Denemarken bestellen gaat gemakkelijk en snel online. Je kiest de gewenste vlag, rekent veilig af, en wij zorgen voor een snelle levering. Daarbij garanderen we altijd vlaggen van de hoogste kwaliteit.

Naast de Deense vlag, bieden we bij Vlaggen.nl een brede selectie aan vlaggen. Van provincie- en gemeentevlaggen tot bedrukbare banieren of gevelvlaggen – voor elke vlagbehoefte ben je bij ons aan het juiste adres.

Protocol voor het Vlaggen met de Deense Vlag

Het vlaggen met de Deense vlag, ook wel bekend als “Dannebrog”, kent specifieke regels. Zo mag de Deense vlag dag en nacht worden getoond, mits de vlag goed verlicht is tijdens de nachtelijke uren. Het is een teken van respect om ervoor te zorgen dat de vlag nooit de grond of vloer raakt.

De Geschiedenis van de Deense Vlag

De vlag van Denemarken is rood met een wit Scandinavisch Kruis. Zij wordt ook Dannebrog genoemd, Deens voor Deense banier of Deens doek. De vlag van Denemarken is waarschijnlijk de oudste landenvlag ter wereld. Volgens de legende was het witte kruis op het rode veld een teken uit de hemel voor de kruisvaarder koning Waldemar II van Denemarken voor de slag om Lyndaniz tegen de heidense Estlanders in 1219.

Verschillende Bevestigingstypes voor Deense Vlaggen

Bij Vlaggen.nl bieden we Deense vlaggen aan voor diverse bevestigingstypes. Of je nu een vlaggenstok, vlaggenmast of een vlag voor op de boot zoekt, wij hebben de juiste vlag voor jou. Gebruik de filters om enkel de Deense vlaggen te tonen die passen bij jouw specifieke gebruikstype. Daarnaast kun je ook filteren op het gewenste formaat van de vlag.

Redenen om de Deense Vlag te Kopen bij Vlaggen.nl

Er zijn meerdere goede redenen om je Vlag Denemarken bij Vlaggen.nl te bestellen. Naast het gemak van online bestellen, veilig betalen, scherpe prijzen en snelle levering, zijn er nog een aantal aspecten die ons uniek maken:

1. Specialist: Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie, zijn we dé specialist op het gebied van de inkoop en verkoop van Deense vlaggen. Je kunt dus rekenen op de beste kwaliteit.

2. Familiebedrijf: Als familiebedrijf is de continuïteit van ons bedrijf essentieel. Daarom bieden we de beste service bij jouw bestelling van de Deense vlag.

3. On demand geprint: Al onze Deense vlaggen, in elk formaat, worden on demand geprint. Wij leveren de vlag van Denemarken in de volgende formaten:

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
50 x 75 cm Bootvlag
70 x 100 cm 1,50 m
100 x 150 cm 2,00 m
150 x 225 cm 6 m
200 x 300 cm 7 of 8 m
Regio

Denemarken

Productsoort

Vlag