Vlag Duitsland Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Duitsland:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Duitse Vlag – Toon je verbondenheid met Duitsland

De Duitse vlag, ook wel bekend als de “Bundesflagge” of “Die Schwarz-Rot-Goldene Flagge”, is een symbool van de Duitse Republiek en de eenheid van de deelstaten. Bij Vlaggen.nl kun je gemakkelijk en snel een Duitse vlag kopen. We bieden een ruime keuze aan vlaggen van Duitsland in diverse formaten. Of je nu een vlag voor thuis, evenementen of feesten wilt, wij zorgen voor een snelle levering en hoogwaardige kwaliteit.

Protocol voor het Vlaggen met de Duitse Vlag

Het vlaggen met de Duitse vlag kent specifieke richtlijnen. De Duitse vlag wordt gehesen op officiële nationale feestdagen, herdenkingen en bij bijzondere gelegenheden. Het is belangrijk om de vlag op de juiste manier te behandelen en ervoor te zorgen dat deze niet vervuild raakt.

Geschiedenis van de Duitse Vlag: Een Symbool van Eenheid en Identiteit

De Duitse vlag symboliseert de eenheid en identiteit van het land. De kleuren hebben elk een specifieke betekenis. Zwart staat voor moed en vastberadenheid, rood staat voor hardheid en kracht, en goud (geel) staat voor vrijheid en welvaart.

Verschillende Bevestigingstypes voor Duitse Vlaggen

Bij Vlaggen.nl bieden we Duitse vlaggen aan met verschillende bevestigingstypes. Of je nu een vlaggenstok, vlaggenmast of een vlag voor op de boot zoekt, bij ons vind je de juiste vlag die past bij jouw behoeften. Gebruik de filters om alleen de Duitse vlaggen te tonen die geschikt zijn voor jouw specifieke gebruik.

Redenen om de Duitse Vlag te Kopen bij Vlaggen.nl

Er zijn verschillende goede redenen om je Duitse vlag te bestellen bij Vlaggen.nl:

1. Specialist: Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie zijn we dé specialist op het gebied van de inkoop en verkoop van Duitse vlaggen. Je kunt dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

2. Familiebedrijf: Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. We bieden de beste service bij jouw bestelling van de Duitse vlag.

3. Uit voorraad leverbaar: Al onze Duitse vlaggen, in elk formaat, zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je geen last hebt van vertragingen in de levertijden en je vlag snel in huis kunt hebben.

FAQ over de Duitse Vlag

  1. De Duitse vlag bestaat uit drie horizontale banen in de kleuren zwart, rood en goud (geel).

  2. Elke kleur in de Duitse vlag heeft een specifieke betekenis. Zwart staat voor moed en vastberadenheid, rood staat voor hardheid en kracht, en goud (geel) staat voor vrijheid en welvaart.

  3. Het is belangrijk om de Duitse vlag met respect te behandelen en ervoor te zorgen dat deze niet vervuild raakt. De vlag dient correct te worden gehesen en neergelaten en mag niet de grond raken.

  4. Ja, al onze Duitse vlaggen, in elk formaat, zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat er geen vertragingen zijn in de levertijden en je jouw vlag snel in huis kunt hebben.

  5. Ja, naast de Duitse vlag bieden we een breed assortiment aan andere vlaggen, zoals provincievlaggen, gemeentevlaggen en bedrukbare banieren.

  6. De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat van de vlag en de bestemming. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten duidelijk weergegeven voordat je de bestelling plaatst.

Regio

Duitsland

Productsoort

Vlag