Vlag Europa Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Europa:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Specialist in Europese Vlaggen

Zoek je de perfecte “vlag Europa” om je verbondenheid met Europa te laten zien? Bij vlaggen.nl, dé specialist in vlaggen, vind je wat je zoekt! Met onze duurzaam geproduceerde en scherp geprijsde Europese vlaggen ben je verzekerd van de beste kwaliteit.
Bestel direct of lees verder.

Eersteklas Kwaliteit Europese Vlag

We begrijpen hoe belangrijk de juiste uitstraling is, vooral als het gaat om het symbool van eenheid en vrede dat de Europese vlag vertegenwoordigt. Onze aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat we haarscherpe en duurzame vlaggen leveren die perfect de geest van Europa vastleggen.

Duurzaam en Betaalbaar: Onze Europese Vlaggen

In ons streven naar de perfecte vlag Europa houden we altijd een balans tussen kwaliteit en duurzaamheid. Onze Europese vlaggen zijn niet alleen vervaardigd met behulp van geavanceerde productietechnieken, maar zijn ook scherp geprijsd. Elk detail van het iconische ontwerp van de Europese vlag wordt nauwkeurig weergegeven voor een strak en professioneel resultaat.

Vlaggen.nl: De Ware Specialist in Europese Vlaggen

Als specialist in Europese vlaggen bieden we je tal van opties om de perfecte vlag te creëren. Of je nu een standaardformaat nodig hebt of op zoek bent naar een aangepast ontwerp, we kunnen aan al je behoeften voldoen. Met vlaggen.nl aan je zijde kan je met een gerust hart je Europese vlag bestellen!

Bij vlaggen.nl staan we altijd voor je klaar om je te helpen met al je vlagbehoeften. Bestel nu de vlag van Europa en ervaar de kwaliteit en service van een ware specialist!

  1. Onze Europese vlaggen zijn gemaakt van duurzaam, hoogwaardig polyester dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. De levensduur kan variëren afhankelijk van het klimaat en hoe vaak de vlag wordt blootgesteld aan zware weersomstandigheden. Maar je kunt er zeker van zijn dat onze vlaggen gemaakt zijn om lang mee te gaan.

  2. Het officiële ontwerp van de Europese vlag bestaat uit een cirkel van 12 gouden sterren op een blauw veld. De sterren staan voor de idealen van eenheid, solidariteit en harmonie tussen de volkeren van Europa. Bij vlaggen.nl reproduceren we dit ontwerp nauwkeurig voor een authentieke look.

  3. Ja, we bieden zeker kortingen voor bulkbestellingen! Neem contact met ons op en ons verkoopteam zal een scherp geprijsde offerte voor je opstellen.

Regio

Europa

Productsoort

Vlag