Vlag Finland Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Finland:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Finse vlag bij vlaggen.nl

Wil je een Finse vlag kopen? Zoek niet verder! Bij Vlaggen.nl heb je ruime keuze uit vlaggen van Finland in diverse formaten. Een Vlag Finland bestellen gaat gemakkelijk en snel online. Je kiest de gewenste vlag, rekent veilig af, en wij zorgen voor een snelle levering. Daarbij garanderen we altijd vlaggen van de hoogste kwaliteit.

Naast de Finse vlag, bieden we bij Vlaggen.nl een brede selectie aan vlaggen. Van provincie- en gemeentevlaggen tot bedrukbare banieren of gevelvlaggen – voor elke vlagbehoefte ben je bij ons aan het juiste adres.

Protocol voor het Vlaggen met de Finse Vlag

Het vlaggen met de Finse vlag, ook wel bekend als “siniristilippu (blauwe kruisvlag)”, kent specifieke regels. Zo mag de Finse vlag dag en nacht worden getoond, mits de vlag goed verlicht is tijdens de nachtelijke uren. Het is een teken van respect om ervoor te zorgen dat de vlag nooit de grond of vloer raakt.

De Geschiedenis van de Finse Vlag: Een Symbool van Eenheid en Vrijheid

De Finse vlag het blauwe kruisevlag werd in Finland voor het eerst gebruikt in in 1861 door de Nyländska Jaktklubben. Nadat Finland in 1917 onafhankelijk was geworden, werd er een wedstrijd uitgeschreven over het ontwerp voor een eigen Finse vlag. Diverse uiteenlopende ontwerpen werden ingediend, die wat de gebruikte kleuren betreft over het algemeen in twee categorieën konden worden geplaatst: de ene categorie met vlagontwerpen in geel en rood (naar het wapen van Finland) en de andere met ontwerpen in de kleuren blauw en wit.

Verschillende Bevestigingstypes voor Finse Vlaggen

Bij Vlaggen.nl bieden we Finse vlaggen aan voor diverse bevestigingstypes. Of je nu een vlaggenstok, vlaggenmast of een vlag voor op de boot zoekt, wij hebben de juiste vlag voor jou. Gebruik de filters om enkel de Finse vlaggen te tonen die passen bij jouw specifieke gebruikstype. Daarnaast kun je ook filteren op het gewenste formaat van de vlag.

Drie varianten Finse Vlaggen

Er zijn drie varianten van de Finse vlag:
✔ Civiele vlag: Dat is de vlag zonder wapen.
✔ Staatsvlag: Overheidsinstanties gebruiken (te land en ter zee) de vlag met het wapen van Finland in het midden van het blauwe kruis (staatsvlag).
✔ Oorlogsvlag: De staatsvlag met een zwaluwstaart.

Redenen om de Finse Vlag te Kopen bij Vlaggen.nl

Er zijn meerdere goede redenen om je Vlag Finland bij Vlaggen.nl te bestellen. Naast het gemak van online bestellen, veilig betalen, scherpe prijzen en snelle levering, zijn er nog een aantal aspecten die ons uniek maken:

1. Specialist: Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie, zijn we dé specialist op het gebied van de inkoop en verkoop van Finse vlaggen. Je kunt dus rekenen op de beste kwaliteit.

2. Familiebedrijf: Als familiebedrijf is de continuïteit van ons bedrijf essentieel. Daarom bieden we de beste service bij jouw bestelling van de Finse vlag.

3. On demand geprint: Al onze Finse vlaggen, in elk formaat, worden on demand geprint. Wij leveren de vlag van Finland in de volgende formaten:

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
50 x 75 cm Bootvlag
70 x 100 cm 1,50 m
100 x 150 cm 2,00 m
150 x 225 cm 6 m
200 x 300 cm 7 of 8 m
Regio

Finland

Productsoort

Vlag