vlag Groot-Brittannië Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Groot-Brittannië:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Vlag van het Verenigd Koninkrijk – Union Jack kopen bij Vlaggen.nl

Wil je een vlag van het Verenigd Koninkrijk kopen, ook wel bekend als de Union Jack? Zoek niet verder! Bij Vlaggen.nl heb je een ruime keuze uit vlaggen van het Verenigd Koninkrijk in diverse formaten. Een Union Jack bestellen gaat gemakkelijk en snel online. Je kiest de gewenste vlag, rekent veilig af en wij zorgen voor een snelle levering. Daarbij garanderen we altijd vlaggen van de hoogste kwaliteit.

Vlag van Engeland – De Engelse Vlag

De vlag van het Verenigd Koninkrijk, wordt ook vaak de Engelse vlag genoemd. Hoewel dat logisch is, is het een beetje zoals wij in het buitenland Hollanders genoemd worden. Historisch he machtigste en dichtstbevolkte gebied van het Verenigd Koninkrijk is Engeland. En daarom noemen we het vaak Engeland en dus ook de Engelse vlag. Maar Engeland is gewoon een land in het Verenigd Koninkrijk, samen met Schotland, Wales en Noord-Ierland. Bij Vlaggen.nl bieden we de vlag van Engeland niet eens aan. Er is te weinig vraag naar.

Protocol voor het Vlaggen met de Union Jack

Het vlaggen met de Union Jack, ook bekend als de vlag van het Verenigd Koninkrijk, kent specifieke regels. Zo mag de Union Jack dag en nacht worden getoond, mits de vlag goed verlicht is tijdens de nachtelijke uren. Het is een teken van respect om ervoor te zorgen dat de vlag nooit de grond of vloer raakt.

De Geschiedenis van de Union Jack – Symbool van Verenigd Koninkrijk

De Union Jack, ook bekend als de Britse vlag, symboliseert de eenheid van het Verenigd Koninkrijk. Het ontwerp van de vlag combineert de vlaggen van Engeland, Schotland en Noord-Ierland. De Engelse vlag, met zijn rode kruis op een witte achtergrond, neemt een prominente positie in binnen de Union Jack. De kleuren rood, wit en blauw representeren respectievelijk Engeland, Schotland en Noord-Ierland.

Verschillende Bevestigingstypes voor Verenigd Koninkrijk Vlaggen

Bij Vlaggen.nl bieden we Verenigd Koninkrijk vlaggen aan voor diverse bevestigingstypes. Of je nu een vlaggenstok, vlaggenmast of een vlag voor op de boot zoekt, wij hebben de juiste vlag voor jou. Gebruik de filters om enkel de Verenigd Koninkrijk vlaggen te tonen die passen bij jouw specifieke gebruikstype. Daarnaast kun je ook filteren op het gewenste formaat van de vlag.

Redenen om de Verenigd Koninkrijk Vlag te Kopen bij Vlaggen.nl

Er zijn meerdere goede redenen om je Verenigd Koninkrijk vlag bij Vlaggen.nl te bestellen. Naast het gemak van online bestellen, veilig betalen, scherpe prijzen en snelle levering, zijn er nog een aantal aspecten die ons uniek maken:

1. Specialist: Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie, zijn we dé specialist op het gebied van de inkoop en verkoop van Verenigd Koninkrijk vlaggen. Je kunt dus rekenen op de beste kwaliteit.

2. Familiebedrijf: Als familiebedrijf is de continuïteit van ons bedrijf essentieel. Daarom bieden we de beste service bij jouw bestelling van de Verenigd Koninkrijk vlag.

3. Uit voorraad leverbaar: Al onze Verenigd Koninkrijk vlaggen, in elk formaat, zijn direct uit voorraad leverbaar. Je hebt geen last van vertragingen in de levertijden en ontvangt je vlag snel in huis.

4. Ruime keuze: Bij Vlaggen.nl heb je een ruime keuze aan Verenigd Koninkrijk vlaggen in diverse formaten. Of je nu een kleine vlag voor thuis wilt of een grote vlag voor een evenement, wij hebben wat je zoekt.

5. Hoogwaardige kwaliteit: Wij garanderen vlaggen van de hoogste kwaliteit. Onze Verenigd Koninkrijk vlaggen zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan lang mee.

6. Klantenservice: Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen bij vragen of speciale verzoeken. We streven ernaar om de beste service te bieden aan al onze klanten.

Veelgestelde Vragen over de vlag van het Verenigd Koninkrijk

  1. De Union Jack symboliseert de eenheid van het Verenigd Koninkrijk. Het ontwerp combineert de vlaggen van Engeland, Schotland en Noord-Ierland.

  2. Bij Vlaggen.nl bieden we Verenigd Koninkrijk vlaggen aan voor diverse bevestigingstypes, waaronder vlaggenstokken, vlaggenmasten en vlaggen voor op de boot.

  3. De Engelse vlag, een onderdeel van de Union Jack, bestaat uit een rood kruis op een witte achtergrond.

  4. Ja, de Verenigd Koninkrijk vlag, oftewel de Union Jack, mag dag en nacht worden getoond, mits de vlag goed verlicht is tijdens de nachtelijke uren.

  5. Het is een teken van respect om ervoor te zorgen dat de vlag nooit de grond of vloer raakt tijdens het vlaggen.

  6. Al onze Britse vlaggen, in elk formaat, zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat er geen vertragingen zijn in de levertijden en je jouw vlag snel in huis kunt hebben.

Regio

Groot-Brittannië

Productsoort

Vlag