Vlag Israël Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Israel:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Israëlische Vlag – Toon je verbondenheid met Israël

De Israëlische vlag, ook wel bekend als de “Israëlische sterrenvlag” of “Magen David”, is een symbool van trots en nationale identiteit. Bij Vlaggen.nl kun je eenvoudig en snel een Israëlische vlag kopen. We bieden een ruime keuze aan vlaggen van Israël in diverse formaten. Of je nu een vlag voor thuis, evenementen of feesten wilt, wij zorgen voor een snelle levering en hoogwaardige kwaliteit.

Protocol voor het Vlaggen met de Israëlische Vlag

Het vlaggen met de Israëlische vlag kent specifieke richtlijnen. De Israëlische vlag wordt gehesen op officiële nationale feestdagen, herdenkingen en bij bijzondere gelegenheden. Het is belangrijk om de vlag op de juiste manier te behandelen en ervoor te zorgen dat deze niet vervuild raakt.

Geschiedenis van de Vlag van Israël: Een Symbool van Identiteit en Erfgoed

De Israëlische vlag symboliseert de identiteit en het erfgoed van het land. De vlag bestaat uit een wit veld met een blauwe Magen David (Davidster) in het midden. De kleuren hebben geen officiële betekenis, maar worden vaak geassocieerd met spirituele en historische aspecten.

Verschillende Bevestigingstypes voor Israëlische Vlaggen

Bij Vlaggen.nl bieden we Israëlische vlaggen aan met verschillende bevestigingstypes. Of je nu een vlaggenstok, vlaggenmast of een vlag voor op de boot zoekt, bij ons vind je de juiste vlag die past bij jouw behoeften. Gebruik de filters om alleen de Israëlische vlaggen te tonen die geschikt zijn voor jouw specifieke gebruik.

Redenen om de Israëlische Vlag te Kopen bij Vlaggen.nl

Er zijn verschillende goede redenen om je Israëlische vlag te bestellen bij Vlaggen.nl:

1. Specialist: Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie zijn we dé specialist op het gebied van de inkoop en verkoop van Israëlische vlaggen. Je kunt dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

2. Familiebedrijf: Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. We bieden de beste service bij jouw bestelling van de Israëlische vlag.

3. Uit voorraad leverbaar: Al onze Israëlische vlaggen, in elk formaat, zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je geen last hebt van vertragingen in de levertijden en je jouw vlag snel in huis hebt.

4. Veilig betalen: Bij Vlaggen.nl kun je veilig en gemakkelijk online betalen. We bieden verschillende betalingsmogelijkheden, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

5. Snelle levering: We streven ernaar om jouw Israëlische vlag zo snel mogelijk te leveren. Bestel vandaag nog en ontvang je vlag binnen enkele dagen.

6. Klantenservice: Onze klantenservice-experts staan klaar om je te helpen met eventuele vragen of speciale verzoeken. Neem gerust contact met ons op en wij zullen ons best doen om je te ondersteunen.

FAQ over de Israëlische Vlag

  1. De Israëlische vlag bestaat uit een wit veld met een blauwe Magen David (Davidster) in het midden. De kleuren hebben geen officiële betekenis, maar worden vaak geassocieerd met spirituele en historische aspecten.

  2. Het is belangrijk om de Israëlische vlag met respect te behandelen en ervoor te zorgen dat deze niet vervuild raakt. De vlag dient correct te worden gehesen en neergelaten en mag niet de grond raken.

  3. Ja, al onze Israëlische vlaggen, in elk formaat, zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat er geen vertragingen zijn in de levertijden en je jouw vlag snel in huis kunt hebben.

  4. De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat van de vlag en de bestemming. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten duidelijk weergegeven voordat je de bestelling plaatst.

  5. Ja, naast de Israëlische vlag bieden we een breed assortiment aan andere vlaggen, zoals provincievlaggen, gemeentevlaggen en bedrukbare banieren.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde Israëlische vlag kunt laten maken, is het belangrijk om de richtlijnen en regels met betrekking tot de Israëlische vlag te respecteren. Het is aan te raden om de vlag in de officiële vorm te gebruiken om de juiste symboliek en respect te behouden.

Productsoort

Vlag

Regio

Israel