Vlag Oekraine Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Oekraïense Vlaggen bestellen

Vlaggen uit Oekraïne in alle soorten en maten

De mooiste Oekraïense vlaggen koop je natuurlijk bij Bos Vlaggen. Wij hebben ze beschikbaar in verschillende maten en soorten, voor diverse gelegenheden. Zoals u gewend bent van Bos Vlaggen, leveren wij alles uit voorraad en zorgen wij er dus voor dat de vlag snel bij u uit kan.

Kwaliteit Oekraïense Vlag

Als u gasten ontvangt is het natuurlijk belangrijk dat alles er netjes uitziet. Zeker een in het oog springend detail zoals de nationale vlag van Oekraïne.

Koop de vlag van Oekraïne bij Bos Vlaggen en u bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit. De Oekraïense vlag wordt namelijk gemaakt van een UV bestendig glanspolyester. De Oekraïne vlag heeft hierdoor een langere levensduur dan vlaggen van andere materialen. Het maakt de vlag slijtvaster en zelfs geschikt voor locaties met veel wind.

Oekraïne is een land in Oost-Europa en is na Rusland het grootste land in Europa. Zo is Oekraïne het grootste land dat in zijn geheel in Europa ligt. De vlag van Oekraine bestaat uit twee horizontale banen in van boven naar beneden de kleuren blauw en geel. Deze vlag is in gebruik sinds de Oekraïense onafhankelijkheid in 1991. Maar, in de tijden dat Oekraïne eerder al een zelfstandig land was werd ook deze vlag al gebruikt. Zo was Oekraïne eerder onderdeel van Rusland en Oostenrijk-Hongarije. De kleuren in de vlag van Oekraïne hebben elk een symbolische betekenis. Zo staat blauw voor de hemel en geel voor de uitgestrekte graanvelden die in Oekraïne te vinden zijn.

Maatadvies

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
50 x 75 cm Bootvlag
70 x 100 cm 1,50 m
100 x 150 cm 2,00 m
150 x 225 cm 6 m
200 x 300 cm 7 of 8 m
Regio

Oekraine

Productsoort

Vlag