Vlag Spanje Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Spanje:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Spaanse vlag bij vlaggen.nl

Wil je een Spaanse vlag kopen? Zoek niet verder! Bij Vlaggen.nl heb je ruime keuze uit vlaggen van Spanje in diverse formaten. Een Vlag Spanje bestellen gaat gemakkelijk en snel online. Je kiest de gewenste vlag, rekent veilig af, en wij zorgen voor een snelle levering. Daarbij garanderen we altijd vlaggen van de hoogste kwaliteit.

Naast de Spaanse vlag, bieden we bij Vlaggen.nl een brede selectie aan vlaggen. Van provincie- en gemeentevlaggen tot bedrukbare banieren of gevelvlaggen – voor elke vlagbehoefte ben je bij ons aan het juiste adres.

Protocol voor het Vlaggen met de Spaanse Vlag

Het vlaggen met de Spaanse vlag,, kent specifieke regels. Zo mag de Spaanse vlag dag en nacht worden getoond, mits de vlag goed verlicht is tijdens de nachtelijke uren. Het is een teken van respect om ervoor te zorgen dat de vlag nooit de grond of vloer raakt.

De Geschiedenis van de Spaanse Vlag

De Spaanse vlag is geel met zowel aan de bovenkant als aan de onderkant een rode baan. Links in het midden van de vlag bevind zich het wapen van Spanje. Deze vlag met het wapen wordt gezien als de nationale vlag van Spanje. De vlag zonder het wapen is de alternatieve civiele vlag.

Verschillende Bevestigingstypes voor Spaanse Vlaggen

Bij Vlaggen.nl bieden we Spaanse vlaggen aan voor diverse bevestigingstypes. Of je nu een vlaggenstok, vlaggenmast of een vlag voor op de boot zoekt, wij hebben de juiste vlag voor jou. Gebruik de filters om enkel de Spaanse vlaggen te tonen die passen bij jouw specifieke gebruikstype. Daarnaast kun je ook filteren op het gewenste formaat van de vlag.

Redenen om de Spaanse Vlag te Kopen bij Vlaggen.nl

Er zijn meerdere goede redenen om je Vlag Spanje bij Vlaggen.nl te bestellen. Naast het gemak van online bestellen, veilig betalen, scherpe prijzen en snelle levering, zijn er nog een aantal aspecten die ons uniek maken:

1. Specialist: Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie, zijn we dé specialist op het gebied van de inkoop en verkoop van Spaanse vlaggen. Je kunt dus rekenen op de beste kwaliteit.

2. Familiebedrijf: Als familiebedrijf is de continuïteit van ons bedrijf essentieel. Daarom bieden we de beste service bij jouw bestelling van de Spaanse vlag.

3. On demand geprint: Al onze Spaanse vlaggen, in elk formaat, worden on demand geprint. Wij leveren de vlag van Spanje in de volgende formaten:

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
50 x 75 cm Bootvlag
70 x 100 cm 1,50 m
100 x 150 cm 2,00 m
150 x 225 cm 6 m
200 x 300 cm 7 of 8 m
Regio

Spanje

Productsoort

Vlag