Vlag Marokko Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag Marokko:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Vlag Marokko

De vlag van Marokko vertegenwoordigt het koninkrijk in Noord-Afrika. Het eenvoudige maar betekenisvolle ontwerp bestaat uit een rood veld met een groen, vijfpuntig, lineair geometrisch patroon dat een ster voorstelt in het midden. De ster, of ‘Seal of Solomon’, is een bekend symbool in de islamitische cultuur, terwijl de rode achtergrond staat voor moed en kracht.

Verschillende Bevestigingstypes voor Marokkaanse Vlaggen

Bij Vlaggen.nl bieden we Marokkaanse vlaggen aan voor diverse bevestigingstypes. Of je nu een vlaggenstok, vlaggenmast of een vlag voor op de boot zoekt, wij hebben de juiste vlag voor jou. Gebruik de filters om enkel de Marokkaanse vlaggen te tonen die passen bij jouw specifieke gebruikstype. Daarnaast kun je ook filteren op het gewenste formaat van de vlag.

Redenen om de Marokkaanse Vlag te Kopen bij Vlaggen.nl

Er zijn meerdere goede redenen om je vlag Marokko bij Vlaggen.nl te bestellen. Naast het gemak van online bestellen, veilig betalen, scherpe prijzen en snelle levering, zijn er nog een aantal aspecten die ons uniek maken:

1. Specialist: Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie, zijn we dé specialist op het gebied van de inkoop en verkoop van Marokkaanse vlaggen. Je kunt dus rekenen op de beste kwaliteit.

2. Familiebedrijf: Als familiebedrijf is de continuïteit van ons bedrijf essentieel. Daarom bieden we de beste service bij jouw bestelling van de Marokkaanse vlag.

3. On demand geprint: Al onze Marokkaanse vlaggen, in elk formaat, worden on demand geprint. Wij leveren de vlag van Marokko in de volgende formaten:

70 x 100 centimeter
100 x 150 centimeter
150 x 225 centimeter
200 x 300 centimeter

Marokkaanse vlag kopen

Bestel hier uw vlag met de kleuren van Marokko. U bent verzekerd van een perfecte afhandeling van uw order. Bestel jij de vlag van Marokko via vlaggen.nl dan bent u verzekerd van de juiste prijs kwaliteit verhouding. Laat zien hoe je trots je bent op Marokko met deze vlag!

Regio

Marokko

Productsoort

Vlag