vlag Apeldoorn Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Vlag Apeldoorn

De vlag van Apeldoorn is op 30 juni 1966 per raadsbesluit vastgesteld als de gemeentelijke vlag van de Gelderse gemeente Apeldoorn.

Gemeente Apeldoorn

Apeldoorn is een gemeente op de Veluwe in de Nederlandse provincie Gelderland. De hoofdplaats van de gemeente is de gelijknamige stad. Apeldoorn staat met een oppervlakte van 341,15 km² op de negende plek van grootste gemeentes van Nederland en de grootste in Gelderland. De gemeente heeft in totaal 165.181 inwoners per 1 juli 2021 en is hiermee qua inwonertal de elfde gemeente van Nederland.

De beschrijving luidt als volgt:
Een verticale baan langs de broeking, met daarin geplaatst het wapen van Apeldoorn en twee horizontale banen van gelijke hoogte, de bovenste rood, de onderste geel. Niet vermeld is dat de broekingbaan wit is. De kleuren zijn afkomstig van het gemeentewapen. De lengte-hoogteverhouding is vastgesteld als 2:1, maar in de praktijk wordt de vlag meestal in een verhouding 3:2 gebruikt.

Bestel hier uw vlag met de kleuren van Apeldoorn. U bent verzekerd van een perfecte afhandeling van uw order. Dus selecteer de juiste maat en u heeft met een paar klikken bestelt. Hoge kwaliteit, duurzaamheid en kleurvastheid zorgen ervoor dat u goed voor de dag komt. Aarzel dus niet en bestel uw gemeentevlag van Apeldoorn nu online.

De gemeente Apeldoorn is een gemeente in de provincie Gelderland.

Regio

gemeente Apeldoorn

Productsoort

Vlag