Vlag Amsterdam Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Amsterdamse vlag: Een symbool van lokale trots en identiteit

De vlag van Amsterdam is niet slechts een stuk textiel, het is een krachtig symbool van trots en identiteit voor de stad. Deze vlag, met zijn kenmerkende drie kruisen, representeert de rijke historie, bruisende cultuur en sterke gemeenschap van Amsterdam. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis en waarde van dit symbool, daarom bieden we Amsterdamse stadsvlaggen van topkwaliteit die de trots en liefde voor Amsterdam perfect weergeven.

Amsterdam: Een stad met een rijke geschiedenis

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, heeft een geschiedenis die teruggaat tot de late middeleeuwen. Van een klein vissersdorp tot een wereldstad, de rijke historie van Amsterdam is terug te zien in de architectuur, cultuur, en uiteraard in de stadsvlag.

Amsterdam en haar rol in het Nederlandse onderwijs

Amsterdam is de thuisbasis van twee universiteiten: de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit. Beide zijn prominent aanwezig in de academische wereld en hebben bijgedragen aan de reputatie van Amsterdam als centrum van onderwijs en onderzoek.

Amsterdam en de voetbalclub Ajax

Amsterdam is ook bekend om zijn voetbalclub, AFC Ajax, een van de meest succesvolle clubs in de geschiedenis van het Europese voetbal. Ajax heeft een grote invloed op de stad, en wedstrijddagen zorgen voor een bijzondere sfeer in de stad. Het succes en de populariteit van de club dragen bij aan de trots die Amsterdammers hebben voor hun stad.

Toeristische attracties in en rond Amsterdam

Amsterdam is niet alleen een stad met een rijke historie en een belangrijk academisch hart, het is ook een populaire toeristische bestemming met tal van bezienswaardigheden. Van het Rijksmuseum en het Anne Frank Huis tot de levendige grachten en de bloemenmarkt, er is voor elk wat wils.

Duurzame en kwalitatieve vlag van Amsterdam bij Vlaggen.nl

Bij Vlaggen.nl staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze Amsterdamse vlaggen zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om harde wind, regen of fel zonlicht, jouw Amsterdamse stadsvlag blijft fier wapperen. Wij bieden vlaggen in diverse formaten aan, dus of je nu op zoek bent naar een grote vlag om aan een vlaggenmast te hangen of een kleiner model voor binnenshuis, bij ons vind je de juiste maat voor jouw behoeften.

Snelle levering en uitstekende service in Amsterdam

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Amsterdamse trots zo snel mogelijk wilt laten zien. Daarom streven we ernaar om bestellingen binnen 24 uur te verwerken en te verzenden. Met onze uitstekende klantenservice en snelle levering, kan jij binnen no-time de Amsterdamse vlag laten wapperen. Bestel nu!

  1. De Amsterdamse vlag bestaat uit drie verticale strepen in de kleuren rood, zwart en rood, met drie witte kruisen op het zwarte middenveld.

  2. De kleuren en de kruisen op de Amsterdamse vlag hebben geen officiële betekenis. Ze vertegenwoordigen echter de stad Amsterdam en haar gemeenschap.

  3. De huidige vorm van de Amsterdamse vlag werd officieel aangenomen door de gemeente Amsterdam in 1975.

  4. De Amsterdamse vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Amsterdam en haar gemeenschap vieren, zoals op de verjaardag van de stad of tijdens lokale festiviteiten.

  5. Je kunt een Amsterdamse vlag kopen bij Vlaggen.nl. Zij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Amsterdamse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol. Het is belangrijk om de richtlijnen en regels voor het gebruik van de Amsterdamse vlag te respecteren.

Regio

gemeente Amsterdam

Productsoort

Vlag