Vlag Haarlem Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Haarlemse vlag – een symbool van lokale trots en identiteit

De vlag van Haarlem is niet zomaar een stuk textiel, het is een sterk symbool van trots en identiteit voor de stad. Deze vlag, met zijn kenmerkende kleuren, vertegenwoordigt de rijke geschiedenis, levendige cultuur en sterke gemeenschap van de stad Haarlem. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis en waarde van dit symbool en bieden daarom Haarlemse stadsvlaggen van topkwaliteit die deze trots en liefde voor Haarlem perfect weergeven.

Haarlem: Een stad met een rijke geschiedenis

Haarlem, bekend om zijn prachtige historische binnenstad, is een van de oudste steden van Nederland. De stad heeft een rijke geschiedenis, van zijn vroege oorsprong in de Romeinse tijd tot de Gouden Eeuw, toen het een centrum van kunst en wetenschap was. Deze geschiedenis is terug te zien in de vlag van Haarlem, een trots symbool van de stad en haar inwoners.

Kwalitatieve en duurzame vlag van Haarlem op Vlaggen.nl

Bij Vlaggen.nl is onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid ongeëvenaard. Onze Haarlemse vlaggen zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om harde wind, regen of fel zonlicht, jouw Haarlemse stadsvlag blijft fier wapperen. Met een breed scala aan formaten, vind je gegarandeerd de perfecte vlag die aan jouw behoeften voldoet.

Snelle levering en uitstekende klantenservice in Haarlem

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Haarlemse stadsvlag snel wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering vanuit voorraad. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van jouw Haarlemse vlag eenvoudig. Heb je toch nog vragen of speciale verzoeken, dan staan onze klantenservice-experts voor je klaar.

Bestel jouw vlag van Haarlem op Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor Haarlem tonen? Bestel dan vandaag nog jouw Haarlemse vlag bij Vlaggen.nl. Of je nu jouw favoriete sportteam wilt steunen, een evenement wilt versieren of jouw Haarlemse trots wilt tonen, de Haarlemse vlag is het perfecte symbool.

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de Haarlemse vlag:

  1. De kleuren van de Haarlemse vlag zijn rood en wit.

  2. De kleuren op de Haarlemse vlag vertegenwoordigen de stad Haarlem en haar gemeenschap. Ze hebben geen officiële betekenis, maar worden traditioneel geassocieerd met de stad.

  3. Het zwaard op de vlag van Haarlem is een verwijzing naar de legende van de heilige Bavo, de patroonheilige van de stad. De sterren staan voor de rechten van de stad, die ze in de middeleeuwen van de graaf van Holland kreeg.

  4. De Haarlemse vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Haarlem en haar gemeenschap vieren.

  5. Je kunt een Haarlemse vlag kopen bij Vlaggen.nl. We bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Haarlemse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol. Het is belangrijk om de richtlijnen en regels voor het gebruik van de Haarlemse vlag te respecteren.

Regio

gemeente Haarlem

Productsoort

Vlag