Vlag Flevoland Meer informatie

€ 17,95 (€ 14,83 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Flevoland:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

De Flevolandse Vlag: Verbindend voor Flevoland

De Flevolandse vlag, gekenmerkt door haar blokken van blauw en groen, en de gele lelie, is meer dan een stuk stof. Het is een krachtig symbool van de Provincie Flevoland, een tastbare weerspiegeling van de recente geschiedenis en unieke identiteit van deze jonge provincie. Bij Vlaggen.nl vind je een breed assortiment aan Flevolandse vlaggen, vervaardigd van duurzaam, hoogwaardige materialen. Lees meer of bestel direct.

De Rijke Geschiedenis van de Flevolandse Vlag

De Flevolandse vlag is historisch minder diep verankerd dan de vlaggen van andere provincies, maar is sinds 1986 officieel erkend. De vlag symboliseert het water, de landbouw en de techniek, essentiële kenmerken van Flevoland.

Flevoland: Een Provincie van Innovatie en Natuur

Flevoland is de thuisbasis van Almere en Lelystad, steden die in korte tijd een ongekende groei en ontwikkeling hebben doorgemaakt. Almere, met zijn moderne architectuur en innovatieve stedelijke planning, is een van de snelst groeiende steden in Nederland. De stad biedt een breed scala aan culturele en recreatieve activiteiten, waaronder het indrukwekkende Almeerderstrand en het moderne winkelcentrum City Mall Almere.

Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, is een andere stad die snel in populariteit groeit. Het heeft een verscheidenheid aan attracties, waaronder het historische schip “Batavia”, het Aviodrome, een themapark gewijd aan de luchtvaartgeschiedenis, en het Natuurpark Lelystad waar verschillende soorten wilde dieren in een zo natuurlijk mogelijke omgeving leven.

Deze steden, gecombineerd met de rustige, natuurrijke landschappen zoals de Oostvaardersplassen en het Markermeer, maken van Flevoland een provincie vol contrasten. Overal in de provincie wappert met trots de Flevolandse vlag tijdens provinciale en lokale festiviteiten.

Waarom Je Flevolandse Vlag Kopen bij Vlaggen.nl?

Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie is Vlaggen.nl dé specialist voor al je vlagbehoeften. Wanneer je bij ons een Flevolandse vlag koopt, kies je voor een product van topkwaliteit. Onze vlaggen zijn gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal, ontworpen om het Nederlandse klimaat te weerstaan.

Daarnaast bieden we de Flevolandse vlag aan in verschillende formaten, van handzame tafelvlaggen tot indrukwekkende mastvlaggen. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het makkelijk om precies de juiste vlag te vinden die je nodig hebt.

Bestel Je Flevolandse Vlag bij Vlaggen.nl

Vlaggen.nl is de go-to plek voor iedereen die een Flevolandse vlag wil kopen. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Bestel vandaag nog je Flevolandse vlag bij Vlaggen.nl en verbind jezelf met de eenheid en traditie die onze provinciale vlag uitstraalt.

  1. De kleuren van de Flevolandse vlag zijn blauw, groen en geel.

  2. De kleuren van de Flevolandse vlag symboliseren het water (blauw), de landbouw (groen) en de techniek (geel).

  3. De huidige vorm van de Flevolandse vlag werd officieel bevestigd in 1986.

  4. De vlag wordt uitgehangen op lokale feestdagen en tijdens regionale evenementen, maar ook tijdens persoonlijke vieringen zoals de bekendmaking van examenresultaten.

  5. Je kunt een Flevolandse vlag kopen bij Vlaggen.nl. We bieden een breed assortiment van vlaggen in verschillende formaten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Flevolandse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol.

Regio

Flevoland

Productsoort

Vlag