Vlag Gelderland Meer informatie

€ 17,95 (€ 14,83 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Gelderland:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

De Gelderse Vlag: De verbondenheid van Gelderland

De Gelderse vlag, gekenmerkt door haar blauw-wit-gele strepen en de rode leeuw, is meer dan een stuk stof. Het is een krachtig symbool van de Provincie Gelderland, een tastbare weerspiegeling van de rijke geschiedenis en unieke identiteit van deze dynamische provincie. Bij Vlaggen.nl vind je een breed assortiment aan Gelderse vlaggen, vervaardigd van duurzaam, hoogwaardige materialen. Lees meer of bestel direct.

De Rijke Geschiedenis van de vlag van Gelderland

De Gelderse vlag is historisch diep verankerd in de provincie en is sinds 1953 officieel erkend. De leeuw op de vlag symboliseert moed en kracht, kenmerken die ook terug te zien zijn in de bewoners van Gelderland.

Gelderland: Een Provincie van Historie en Natuur

Gelderland is de thuisbasis van een aantal grote steden zoals Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn die elk hun eigen unieke karakter en geschiedenis hebben.

Nijmegen, bekend om zijn historische charme, is de oudste stad van Nederland. Met zijn prachtige ligging aan de Waal en zijn levendige culturele scene, biedt Nijmegen een perfecte mix van oud en nieuw. De stad is bekend om zijn jaarlijkse Vierdaagse, een wereldberoemde wandeltocht die duizenden deelnemers trekt.

Arnhem, de hoofdstad van Gelderland, biedt een combinatie van natuur, cultuur en geschiedenis. Met attracties zoals het Openluchtmuseum, het Kröller-Müller Museum en de prachtige Hoge Veluwe, is er voor iedereen wat te doen. Het is ook de thuisbasis van de Slag om Arnhem, een cruciale slag in de Tweede Wereldoorlog, die jaarlijks wordt herdacht met de Airborne Herdenking.

Apeldoorn, met zijn koninklijke allure, is bekend om Paleis Het Loo, de voormalige residentie van de Nederlandse Koninklijke familie. De stad ligt in het hart van de Veluwe, het grootste aaneengesloten natuurgebied in Nederland, dat bekend staat om zijn uitgestrekte bossen en heidevelden. De jaarlijkse Koninginnedag vieringen maken van Apeldoorn een belangrijke bestemming tijdens deze nationale feestdag.

Waarom Je Gelderse Vlag Kopen bij Vlaggen.nl?

Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie is Vlaggen.nl dé specialist voor al je vlagbehoeften. Wanneer je bij ons een Gelderse vlag koopt, kies je voor een product van topkwaliteit. Onze vlaggen zijn gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal, ontworpen om het Nederlandse klimaat te weerstaan.

Daarnaast bieden we de Gelderse vlag aan in verschillende formaten, van handzame tafelvlaggen tot indrukwekkende mastvlaggen. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het makkelijk om precies de juiste vlag te vinden die je nodig hebt.

Bestel Je Gelderse Vlag bij Vlaggen.nl

Vlaggen.nl is de go-to plek voor iedereen die een Gelderse vlag wil kopen. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Bestel vandaag nog je Gelderse vlag bij Vlaggen.nl en verbind jezelf met de eenheid en traditie die onze provinciale vlag uitstraalt.

  1. De kleuren van de Gelderse vlag zijn blauw, geel en zwart.

  2. De kleuren van de Gelderse vlag zijn historisch verbonden met de provincie en hebben geen officiële betekenis.

  3. De huidige vorm van de Gelderse vlag werd officieel bevestigd in 1953.

  4. De vlag wordt uitgehangen op lokale feestdagen en tijdens regionale evenementen, maar ook tijdens persoonlijke vieringen zoals de bekendmaking van examenresultaten.

  5. Je kunt een Gelderse vlag kopen bij Vlaggen.nl. We bieden een breed assortiment van vlaggen in verschillende formaten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Gelderse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol.

Regio

Gelderland

Productsoort

Vlag