Vlag Noord-Brabant Meer informatie

€ 17,95 (€ 14,83 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Noord-Brabant:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

De Noord-Brabantse Vlag: De trots van het Zuiden

De Noord-Brabantse vlag, met haar karakteristieke geblokte patroon, is meer dan alleen een stuk stof. Het is een krachtig symbool van Provincie Noord-Brabant, een tastbare weerspiegeling van de rijke geschiedenis en unieke identiteit van de regio. Bij Vlaggen.nl vind je een breed assortiment aan Noord-Brabantse vlaggen, vervaardigd van duurzame, hoogwaardige materialen. Lees meer of bestel direct.

De Rijke Geschiedenis van de Noord-Brabantse Vlag

De Noord-Brabantse vlag heeft een geschiedenis die terugvoert tot het midden van de 20e eeuw. De rode en witte blokken op de vlag symboliseren de historische kleuren van de provincie en zijn sinds 1959 officieel erkend.

De Noord-Brabantse Vlag: Een Symbool van Regionale Identiteit

Of het nu gaat om het vieren van lokale feestdagen of het tonen van trots op Noord-Brabantse tradities en evenementen, de Noord-Brabantse vlag is een constante aanwezigheid. De vlag wordt ook uitgehangen tijdens persoonlijke mijlpalen, als een symbool van vreugde en prestatie.

Waarom Je Noord-Brabantse Vlag Kopen bij Vlaggen.nl?

Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie is Vlaggen.nl dé specialist voor al je vlagbehoeften. Wanneer je bij ons een Noord-Brabantse vlag koopt, kies je voor een product van topkwaliteit. Onze vlaggen zijn gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal, ontworpen om het Nederlandse klimaat te weerstaan.

Daarnaast bieden we de Noord-Brabantse vlag aan in verschillende formaten, van handzame tafelvlaggen tot indrukwekkende mastvlaggen. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het makkelijk om precies de juiste vlag te vinden die je nodig hebt.

Bestel Je Noord-Brabantse Vlag bij Vlaggen.nl

Vlaggen.nl is de go-to plek voor iedereen die een Noord-Brabantse vlag wil kopen. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Bestel vandaag nog je Noord-Brabantse vlag bij Vlaggen.nl en verbind jezelf met de cultuur en traditie die onze regionale vlag uitstraalt.

  1. De kleuren van de Noord-Brabantse vlag zijn rood en wit in een geblokt patroon.

  2. De kleuren van de Noord-Brabantse vlag zijn historisch verbonden met de Provincie Noord-Brabant en hebben geen officiële betekenis.

  3. De huidige vorm van de Noord-Brabantse vlag werd officieel bevestigd in 1959.

  4. De vlag wordt uitgehangen op lokale feestdagen en tijdens regionale evenementen, maar ook tijdens persoonlijke vieringen zoals de bekendmaking van examenresultaten.

  5. Je kunt een Noord-Brabantse vlag kopen bij Vlaggen.nl. We bieden een breed assortiment van vlaggen in verschillende formaten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Noord-Brabantse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol.

Regio

Noord-Brabant

Productsoort

Vlag