Vlag Noord-Holland Meer informatie

€ 17,95 (€ 14,83 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Noord-Holland:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

De Noord-Hollandse Vlag: De verbondenheid van Noord-Holland

De Noord-Hollandse vlag, met zijn onderscheidende kleuren en wapen, is meer dan alleen een stuk stof. Het is een krachtig symbool van de Provincie Noord-Holland, een tastbare weerspiegeling van de rijke geschiedenis en unieke identiteit van de regio. Bij Vlaggen.nl vind je een breed assortiment aan Noord-Hollandse vlaggen, vervaardigd van duurzame, hoogwaardige materialen. Lees meer of bestel direct.

De Noord-Hollandse Vlag: Een Symbool van Regionale Trots

Of het nu gaat om het vieren van lokale feestdagen of het tonen van trots op Noord-Hollandse tradities en evenementen, de Noord-Hollandse vlag is een constante aanwezigheid. De vlag wordt ook uitgehangen tijdens persoonlijke mijlpalen, als een symbool van vreugde en prestatie.

Waarom Je Noord-Hollandse Vlag Kopen bij Vlaggen.nl?

Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie is Vlaggen.nl dé specialist voor al je vlagbehoeften. Wanneer je bij ons een Noord-Hollandse vlag koopt, kies je voor een product van topkwaliteit. Onze vlaggen zijn gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal, ontworpen om het Nederlandse klimaat te weerstaan.

Daarnaast bieden we de Noord-Hollandse vlag aan in verschillende formaten, van handzame tafelvlaggen tot indrukwekkende mastvlaggen. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het makkelijk om precies de juiste vlag te vinden die je nodig hebt.

De Rijke Geschiedenis van de Noord-Hollandse Vlag

De Noord-Hollandse vlag heeft een geschiedenis die terugvoert tot het midden van de 20e eeuw. Het wapen in het midden van de vlag symboliseert de historische binding van de provincie met het Koninkrijk der Nederlanden, een band die sinds 1938 officieel is erkend.

Bestel Je Noord-Hollandse Vlag bij Vlaggen.nl

Vlaggen.nl is de go-to plek voor iedereen die een Noord-Hollandse vlag wil kopen. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Bestel vandaag nog je Noord-Hollandse vlag bij Vlaggen.nl en verbind jezelf met de cultuur en traditie die onze regionale vlag uitstraalt.

  1. De kleuren van de Noord-Hollandse vlag zijn rood, geel en blauw, met een gestileerd wapen in het midden.

  2. De kleuren van de Noord-Hollandse vlag vertegenwoordigen de wateren en het land van Noord-Holland. Het wapen symboliseert de historische binding van de provincie met het Koninkrijk der Nederlanden.

  3. De huidige vorm van de Noord-Hollandse vlag werd officieel bevestigd in 1938 door de Provinciale Staten van Noord-Holland.

  4. De vlag wordt uitgehangen op lokale feestdagen en evenementen, maar ook tijdens persoonlijke vieringen zoals de bekendmaking van examenresultaten.

  5. Je kunt een Noord-Hollandse vlag kopen bij Vlaggen.nl. We bieden een breed assortiment van vlaggen in verschillende formaten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Noord-Hollandse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol.

Regio

Noord-Holland

Productsoort

Vlag