Vlag Overijssel Meer informatie

€ 17,95 (€ 14,83 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Overijssel:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

De Overijsselse Vlag: Verbindend in Overijssel

De Overijsselse vlag, gekarakteriseerd door haar rode leeuw op een gouden en blauwe achtergrond, is meer dan enkel een stuk stof. Het is een krachtig symbool van de Provincie Overijssel, een tastbare weerspiegeling van de rijke geschiedenis en unieke identiteit van deze levendige provincie. Bij Vlaggen.nl vind je een breed assortiment aan Overijsselse vlaggen, vervaardigd van duurzaam, hoogwaardige materialen. Lees meer of bestel direct.

Overijssel: Een Provincie van Contrasten

Overijssel herbergt steden zoals Enschede, bekend om zijn technologische innovaties en de Universiteit Twente, en Zwolle, de provinciale hoofdstad, bekend om zijn middeleeuwse centrum en het Museum De Fundatie. Ook is er Deventer, beroemd om zijn boekenmarkt en historische architectuur. Al deze steden, samen met het prachtige, groene Twentse landschap en de waterrijke regio van de Weerribben-Wieden, maken Overijssel een provincie van contrasten. Overal in de provincie wappert met trots de Overijsselse vlag tijdens provinciale en lokale festiviteiten.

Waarom Je Overijsselse Vlag Kopen bij Vlaggen.nl?

Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie is Vlaggen.nl dé specialist voor al je vlagbehoeften. Wanneer je bij ons een Overijsselse vlag koopt, kies je voor een product van topkwaliteit. Onze vlaggen zijn gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal, ontworpen om het Nederlandse klimaat te weerstaan.

Daarnaast bieden we de Overijsselse vlag aan in verschillende formaten, van handzame tafelvlaggen tot indrukwekkende mastvlaggen. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het makkelijk om precies de juiste vlag te vinden die je nodig hebt.

Bestel Je Overijsselse Vlag bij Vlaggen.nl

Vlaggen.nl is de go-to plek voor iedereen die een Overijsselse vlag wil kopen. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Bestel vandaag nog je Overijsselse vlag bij Vlaggen.nl en verbind jezelf met de eenheid en traditie die onze provinciale vlag uitstraalt.

De Rijke Geschiedenis van de Overijsselse Vlag

De Overijsselse vlag is historisch diep verankerd in de provincie en is sinds 1948 officieel erkend. De leeuw op de vlag symboliseert moed en kracht, kenmerken die ook terug te zien zijn in de inwoners van Overijssel.

  1. De kleuren van de Overijsselse vlag zijn goud, blauw en rood.

  2. De kleuren van de Overijsselse vlag zijn historisch verbonden met de provincie en hebben geen officiële betekenis.

  3. De huidige vorm van de Overijsselse vlag werd officieel bevestigd in 1948.

  4. De vlag wordt uitgehangen op lokale feestdagen en tijdens regionale evenementen, maar ook tijdens persoonlijke vieringen zoals de bekendmaking van examenresultaten.

  5. Je kunt een Overijsselse vlag kopen bij Vlaggen.nl. We bieden een breed assortiment van vlaggen in verschillende formaten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Overijsselse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol.

Regio

Overijssel

Productsoort

Vlag