Vlag Zeeland Meer informatie

€ 17,95 (€ 14,83 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Zeeland:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

De Zeeuwse Vlag: Het Symbool van de Provincie Zeeland

De Zeeuwse vlag, met zijn karakteristieke wapen en kleuren, is meer dan alleen een stuk stof. Het is een krachtig symbool van de Provincie Zeeland, een tastbare weerspiegeling van de rijke geschiedenis en unieke identiteit van Zeeland. Bij Vlaggen.nl vind je een breed assortiment aan Zeeuwse vlaggen, vervaardigd van duurzame, hoogwaardige materialen. Lees meer of bestel direct.

De Rijke Geschiedenis van de Zeeuwse Vlag

De Zeeuwse vlag draagt een geschiedenis die teruggaat tot de 20e eeuw. Het wapen in het midden van de vlag symboliseert de verschillende regio’s van Zeeland, en werd in 1949 officieel bevestigd door de Provinciale Staten van Zeeland.

De Zeeuwse Vlag: Een Symbool van Regionale Trots

Of het nu gaat om het vieren van lokale feestdagen zoals de Dag van Zeeland, of het tonen van trots in Zeeuwse tradities en activiteiten, de Zeeuwse vlag is een constante aanwezigheid. De vlag wordt ook uitgehangen tijdens persoonlijke mijlpalen, zoals de bekendmaking van examenresultaten, als een symbool van vreugde en prestatie.

Waarom Je Zeeuwse Vlag Kopen bij Vlaggen.nl?

Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie is Vlaggen.nl dé specialist voor al je vlagbehoeften. Wanneer je bij ons een Zeeuwse vlag koopt, kies je voor een product van topkwaliteit. Onze vlaggen zijn gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal, ontworpen om het Nederlandse klimaat te weerstaan.

Daarnaast bieden we de Zeeuwse vlag aan in verschillende formaten, van handzame tafelvlaggen tot indrukwekkende mastvlaggen. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het makkelijk om precies de juiste vlag te vinden die je nodig hebt.

Bestel Je Zeeuwse Vlag bij Vlaggen.nl

Vlaggen.nl is de go-to plek voor iedereen die een Zeeuwse vlag wil kopen. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Bestel vandaag nog je Zeeuwse vlag bij Vlaggen.nl en verbind jezelf met de cultuur en traditie die onze regionale vlag uitstraalt.

  1. De kleuren van de Zeeuwse vlag zijn blauw, wit en geel, met een rood-wit-blauw schild in het midden.

  2. De kleuren van de Zeeuwse vlag representeren de wateren en het land van Zeeland. Het wapen in het midden symboliseert de verschillende regio’s van Zeeland.

  3. De huidige vorm van de Zeeuwse vlag werd officieel bevestigd in 1949 door de Provinciale Staten van Zeeland.

  4. De vlag wordt uitgehangen op lokale feestdagen en evenementen, maar ook tijdens persoonlijke vieringen zoals de bekendmaking van examenresultaten.

  5. Je kunt een Zeeuwse vlag kopen bij Vlaggen.nl. We bieden een breed assortiment van vlaggen in verschillende formaten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Zeeuwse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol.

Regio

Zeeland

Productsoort

Vlag