Vlag Zuid-Holland Meer informatie

€ 17,95 (€ 14,83 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Zuid-Holland:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

De Zuid-Hollandse Vlag: de Zuid-Hollandse trots

De Zuid-Hollandse vlag, gekenmerkt door haar gele leeuw op een blauwe achtergrond, is meer dan een stuk stof. Het is een krachtig symbool van de Provincie Zuid-Holland, een tastbare weerspiegeling van de rijke geschiedenis en unieke identiteit van deze dynamische provincie. Bij Vlaggen.nl vind je een breed assortiment aan Zuid-Hollandse vlaggen, vervaardigd van duurzaam, hoogwaardige materialen. Lees meer of bestel direct.

De Rijke Geschiedenis van de Zuid-Hollandse Vlag

De Zuid-Hollandse vlag is historisch diep verankerd in de provincie en is sinds 1985 officieel erkend. De leeuw op de vlag symboliseert moed en kracht, kenmerken die ook terug te zien zijn in de bewoners van Zuid-Holland.

De Grote Steden van Zuid-Holland

Zuid-Holland is de thuisbasis van een aantal grote steden zoals Rotterdam, bekend om zijn haven – de grootste van Europa – en moderne architectuur zoals de Erasmusbrug en de Markthal. Dan is er Den Haag, de politieke hoofdstad van Nederland, die het Binnenhof, de residentie van de koning en het Vredespaleis huisvest. Leiden, met zijn eeuwenoude universiteit en prachtige grachten, Delft, bekend om zijn blauwe aardewerk, historische gebouwen en grachten, en Gouda, beroemd om zijn kaasmarkt, zijn ook belangrijke steden in Zuid-Holland. Deze steden hebben allemaal hun eigen unieke vlaggen, maar delen de trots van het vliegen van de Zuid-Hollandse vlag tijdens provinciale en lokale festiviteiten.

Waarom Je Zuid-Hollandse Vlag Kopen bij Vlaggen.nl?

Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie is Vlaggen.nl dé specialist voor al je vlagbehoeften. Wanneer je bij ons een Zuid-Hollandse vlag koopt, kies je voor een product van topkwaliteit. Onze vlaggen zijn gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal, ontworpen om het Nederlandse klimaat te weerstaan.

Daarnaast bieden we de Zuid-Hollandse vlag aan in verschillende formaten, van handzame tafelvlaggen tot indrukwekkende mastvlaggen. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het makkelijk om precies de juiste vlag te vinden die je nodig hebt.

Bestel Je Zuid-Hollandse Vlag bij Vlaggen.nl

Vlaggen.nl is de go-to plek voor iedereen die een Zuid-Hollandse vlag wil kopen. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Bestel vandaag nog je Zuid-Hollandse vlag bij Vlaggen.nl en verbind jezelf met de eenheid en traditie die onze provinciale vlag uitstraalt.

  1. De kleuren van de Zuid-Hollandse vlag zijn blauw en geel.

  2. De kleuren van de Zuid-Hollandse vlag zijn historisch verbonden met de provincie en hebben geen officiële betekenis.

  3. De huidige vorm van de Zuid-Hollandse vlag werd officieel bevestigd in 1985.

  4. De vlag wordt uitgehangen op lokale feestdagen en tijdens regionale evenementen, maar ook tijdens persoonlijke vieringen zoals de bekendmaking van examenresultaten.

  5. Je kunt een Zuid-Hollandse vlag kopen bij Vlaggen.nl. We bieden een breed assortiment van vlaggen in verschillende formaten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Zuid-Hollandse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol.

Regio

Zuid-Holland

Productsoort

Vlag