Vlag Ede Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Edese vlag – een symbool van lokale trots en identiteit

De Edese vlag is niet zomaar een stuk textiel, het is een sterk symbool van trots en identiteit voor de stad. Deze vlag, met zijn kenmerkende kleuren, vertegenwoordigt de rijke geschiedenis, levendige cultuur en sterke gemeenschap van de gemeente Ede. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis en waarde van dit symbool en bieden daarom Edese stadsvlaggen van topkwaliteit die deze trots en liefde voor Ede perfect weergeven.

Ede: Een stad met een rijke geschiedenis

Ede, gelegen in de provincie Gelderland, heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. Met een schat aan historische monumenten, zoals het Oude Kerkje, heeft Ede een rijke historie die wordt weerspiegeld in de Edese vlag.

Ede: Een levendige stad met een rijk cultureel leven

Ede is een levendige stad met een rijk cultureel leven. De stad staat bekend om haar bruisende muziekscene en gastvrijheid, wat bijdraagt aan de dynamiek en diversiteit van de stad. Deze vitaliteit wordt weerspiegeld in de vlag van Ede.

Kwalitatieve en duurzame vlag van Ede op Vlaggen.nl

Bij Vlaggen.nl is onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid ongeëvenaard. Onze Edese vlaggen zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om harde wind, regen of fel zonlicht, jouw Edese stadsvlag blijft fier wapperen. Met een breed scala aan formaten, vind je gegarandeerd de perfecte vlag die aan jouw behoeften voldoet.

Toeristische attracties in en rond Ede

Ede is niet alleen een stad met een rijke historie, het is ook een populaire toeristische bestemming met tal van bezienswaardigheden. Van het historische centrum tot de unieke natuur van de Veluwe, er is in Ede voor ieder wat wils.

Snelle levering en uitstekende klantenservice in Ede

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Edese stadsvlag snel wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering vanuit voorraad. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van jouw Edese vlag eenvoudig. Heb je toch nog vragen of speciale verzoeken, dan staan onze klantenservice-experts voor je klaar.

Bestel jouw vlag van Ede op Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor Ede tonen? Bestel dan vandaag nog jouw Edese vlag bij Vlaggen.nl. Of je nu jouw favoriete sportteam wilt steunen, een evenement wilt versieren of jouw Edese trots wilt tonen, de Edese vlag is het perfecte symbool.

  1. De vlag van Ede bestaat uit drie horizontale banen van gelijke hoogte in de kleuren groen, wit en blauw. Deze kleuren en het ontwerp hebben een rijke historische betekenis en weerspiegelen het karakter en het erfgoed van Ede.

  2. De groene kleur in de Edese vlag staat voor het groene en natuurrijke landschap van Ede en omgeving, terwijl de witte kleur staat voor vrede en eerlijkheid. De blauwe kleur staat voor de rivieren en wateren in en rondom de stad.

  3. De Edese vlaggen bij Vlaggen.nl zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, inclusief harde wind, regen en fel zonlicht. Deze vlaggen zijn ontworpen om duurzaam en robuust te zijn, zodat ze de elementen kunnen weerstaan en hun levendige kleuren kunnen behouden.

  4. De Edese vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Ede en haar gemeenschap vieren. Dit kunnen lokale feestdagen zijn, culturele evenementen, sportevenementen of zelfs persoonlijke vieringen. Het is een manier voor de inwoners van Ede om hun lokale trots en gemeenschapsgevoel te tonen.

  5. Je kunt een Edese vlag kopen bij Vlaggen.nl. Zij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten, zodat je de perfecte vlag kunt vinden die aan jouw behoeften voldoet. Daarnaast zorgt Vlaggen.nl voor snelle levering en uitstekende klantenservice.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Edese vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol. Het is belangrijk om de richtlijnen en regels voor het gebruik van de Edese vlag te respecteren. Echter, je zou wel een eigen vlag kunnen ontwerpen met de kleuren van Ede als inspiratie, zolang het duidelijk is dat het niet de officiële stadsvlag is.

Regio

gemeente Ede

Productsoort

Vlag