Vlag Breda Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Vlag van Breda: een symbool van Bredase trots en identiteit

De vlag van de stad Breda is niet zomaar een stuk stof, maar een krachtig symbool van trots en identiteit voor de stad. Met haar kenmerkende oranje en witte kleuren straalt de vlag de rijke geschiedenis, levendige cultuur en sterke gemeenschap van de gemeente Breda uit. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis en waarde van dit symbool. Daarom bieden we hoogwaardige Bredase stadsvlaggen van uitstekende kwaliteit die perfect de trots en liefde voor Breda vertegenwoordigen.

Vlag van Breda in Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Bij Vlaggen.nl streven we altijd naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze Bredase vlaggen worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om harde wind, regen of felle zon, jouw Bredase stadsvlag zal altijd fier wapperen. We bieden een diverse selectie van formaten, zodat je de perfecte vlag kunt kiezen die past bij jouw behoeften en situatie. Of het nu een handzame tafelvlag is voor op je bureau of een indrukwekkende mastvlag om jouw bedrijf of evenement te promoten, wij hebben de juiste maat voor jou.

Snelle levering en uitstekende service in Breda

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Bredase stadsvlag snel in handen wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering uit voorraad, zodat je niet lang hoeft te wachten om jouw trots te tonen. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het eenvoudig om jouw Bredase vlag te bestellen. Mocht je toch nog vragen hebben of speciale verzoeken, dan staan onze klantenservice-experts klaar om je te helpen. Wij streven naar 100% tevredenheid, zodat je met vertrouwen bij ons kunt bestellen en jouw Bredase vlag met trots kunt laten wapperen.

Bestel jouw vlag van de Stad Breda bij Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor Breda laten zien? Bestel dan nu jouw Bredase vlag bij Vlaggen.nl. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Of het nu gaat om het ondersteunen van jouw favoriete sportteam, het versieren van een evenement of het tonen van jouw Bredase trots in jouw huis of bedrijf, de Bredase vlag is het perfecte symbool. Bestel vandaag nog en laat jouw liefde voor Breda wapperen met trots!

De kracht van de Bredase vlag

De Bredase vlag is veel meer dan slechts een stuk gekleurd textiel. Het is een krachtig symbool van verbondenheid en identiteit. Het oranje en wit van de vlag weerspiegelen de natuurlijke schoonheid van Breda en de levendige gemeenschap die er leeft. Wanneer je de Bredase vlag laat wapperen, laat je zien dat je trots bent op jouw stad, haar geschiedenis en haar mensen. Het is een symbool dat herkenning en saamhorigheid oproept, niet alleen onder Bredanaren, maar ook onder anderen die de schoonheid en gastvrijheid van deze regio waarderen. Bestel jouw Bredase vlag vandaag nog bij Vlaggen.nl en sluit je aan bij de trotse Bredase gemeenschap!

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de Bredase vlag:

  1. De Bredase vlag bestaat uit de kleuren oranje en wit.

  2. De kleuren op de Bredase vlag hebben geen officiële betekenis. Ze vertegenwoordigen echter de stad Breda en haar gemeenschap.

  3. Het verschil tussen de vlag van de gemeente Breda en de provincie Noord-Brabant zit hem voornamelijk in het ontwerp en de symboliek.

  4. De Bredase vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Breda en haar gemeenschap vieren, zoals Koningsdag, Breda’s Ontzet en andere lokale festiviteiten.

  5. Je kunt een Bredase vlag kopen bij Vlaggen.nl. Zij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Bredase vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol. Het is belangrijk om de richtlijnen en regels voor het gebruik van de Bredase vlag te respecteren.

Regio

gemeente Breda

Productsoort

Vlag