Vlag Delft Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Delftse vlag – een symbool van lokale trots en identiteit

De Delftse vlag is niet zomaar een stuk textiel, het is een sterk symbool van trots en identiteit voor de stad. Deze vlag, met zijn kenmerkende kleuren, vertegenwoordigt de rijke geschiedenis, bruisende cultuur en sterke gemeenschap van de stad Delft. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis en waarde van dit symbool en bieden daarom Delftse stadsvlaggen van topkwaliteit die deze trots en liefde voor Delft perfect weergeven.

Delft: Een stad vol historische pracht en innovatie

Delft, gelegen in de provincie Zuid-Holland, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Met zijn historische grachten, prachtige architectuur en wereldberoemde Delfts blauw aardewerk, is Delft een stad vol historische pracht. Tegelijkertijd staat Delft bekend om zijn technologische innovatie en de aanwezigheid van de Technische Universiteit Delft. De Delftse vlag weerspiegelt zowel de historische als innovatieve aspecten van de stad.

Kwalitatieve en duurzame vlag van Delft op Vlaggen.nl

Bij Vlaggen.nl streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze Delftse vlaggen zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om harde wind, regen of fel zonlicht, jouw Delftse stadsvlag blijft fier wapperen. Met een breed scala aan formaten, vind je gegarandeerd de perfecte vlag die aan jouw behoeften voldoet.

Ontdek de culturele schatten van Delft

Delft is niet alleen bekend om zijn historische betekenis, maar ook om zijn rijke culturele erfgoed. Van de majestueuze Nieuwe Kerk tot het Vermeer Centrum, waar je alles leert over de beroemde schilder Johannes Vermeer, Delft heeft veel te bieden op cultureel gebied. De Delftse vlag weerspiegelt de culturele diversiteit en de schatten van de stad.

Snelle levering en uitstekende klantenservice in Delft

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Delftse stadsvlag snel wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering vanuit voorraad. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van jouw Delftse vlag eenvoudig. Heb je toch nog vragen of speciale verzoeken, dan staan onze klantenservice-experts voor je klaar.

Bestel jouw vlag van Delft op Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor Delft tonen? Bestel dan vandaag nog jouw Delftse vlag bij Vlaggen.nl. Of je nu jouw favoriete sportteam wilt steunen, een evenement wilt versieren of jouw Delftse trots wilt tonen, de Delftse vlag is het perfecte symbool.

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de Delftse vlag:

  1. De vlag van Delft bestaat uit twee horizontale banen, de bovenste baan is blauw en de onderste baan is wit. Deze kleuren symboliseren de stad Delft en zijn historisch verbonden met de stad.

  2. Het blauw op de Delftse vlag vertegenwoordigt trouw, loyaliteit en rechtvaardigheid. Het wit staat voor zuiverheid, vrede en de eeuwenoude tradities van de stad.

  3. Ja, de Delftse vlaggen bij Vlaggen.nl zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en hun kleuren te behouden, zelfs bij blootstelling aan harde wind, regen en fel zonlicht.

  4. De Delftse vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, feestdagen en evenementen die de stad Delft en haar gemeenschap vieren. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens Koningsdag, herdenkingen of lokale festiviteiten.

  5. Je kunt een Delftse vlag kopen bij Vlaggen.nl. Ze bieden een ruime keuze aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten, zodat je de perfecte vlag kunt vinden die past bij jouw wensen.

  6. Hoewel de officiële Delftse vlag niet gepersonaliseerd kan worden volgens het vlagprotocol, kun je bij Vlaggen.nl terecht voor andere vlaggen waarop je jouw eigen ontwerp en boodschap kunt plaatsen. Zo kun je een unieke vlag creëren die jouw persoonlijke stijl en voorkeuren weerspiegelt.

Regio

gemeente Delft

Productsoort

Vlag