Vlag Den Haag Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Haagse vlag kopen? Bestel Hoogwaardige Vlaggen bij Vlaggen.nl!

Wil je een Haagse vlag kopen om jouw trots voor de stad Den Haag te tonen? Bij Vlaggen.nl vind je de perfecte vlaggen om jouw liefde voor Den Haag te uiten! Wij bieden hoogwaardige Haagse vlaggen van uitstekende kwaliteit. Met ons ruime assortiment en snelle levering hoef je niet verder te zoeken. Bestel nu jouw Haagse vlag en vier de stad Den Haag met trots!

De vlag van Den Haag: Een Symbool van Pracht en Statigheid

De Haagse vlag, met haar elegante geel-witte kleuren, is meer dan alleen een stuk stof. Het is een krachtig symbool van pracht en statigheid, een tastbare weerspiegeling van de historische betekenis en majestueuze uitstraling van de stad Den Haag. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis van dit symbool en bieden we vlaggen van hoogwaardige kwaliteit die deze trots perfect vertegenwoordigen.

Hoogwaardige Kwaliteit en de vlag van Den Haag Diverse Formaten

Bij Vlaggen.nl streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze Haagse vlaggen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of je nu op zoek bent naar een handzame tafelvlag om je bureau mee te versieren of een indrukwekkende mastvlag om je bedrijf of evenement te promoten, wij hebben de juiste maat voor jou. Bestel jouw Haagse vlag in het formaat dat bij jouw behoeften past en laat de trots op de stad Den Haag wapperen.

Snelle Levering en Betrouwbare Service in ‘s Gravenhage

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Haagse vlag snel in handen wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering uit voorraad, zodat je niet lang hoeft te wachten. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om jouw Haagse vlag te bestellen. Bovendien staan onze klantenservice-experts klaar om je te helpen bij eventuele vragen of speciale verzoeken. Wij streven naar 100% tevredenheid, zodat je met vertrouwen bij ons kunt bestellen.

Bestel Jouw Haagse Vlag bij Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor de stad Den Haag met trots tonen? Bestel dan nu jouw Haagse vlag bij Vlaggen.nl. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Vier de stad Den Haag en bestel jouw Haagse vlag vandaag nog!

  1. De Haagse vlag heeft de kleuren geel en wit, met een geel veld en een witte golf.

  2. De kleuren van de Haagse vlag hebben geen officiële betekenis. Ze symboliseren de pracht en statigheid van de stad Den Haag.

  3. De huidige vorm van de Haagse vlag werd officieel aangenomen door de gemeente Den Haag op 2 december 1920.

  4. De Haagse vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden en evenementen die de stad Den Haag en haar gemeenschap vieren.

  5. Je kunt een Haagse vlag kopen bij Vlaggen.nl. Wij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Haagse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol.

Regio

gemeente Rotterdam

Productsoort

Vlag