Vlag Deurne Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Vlag Deurne

Het wapen wat gelijk is aan het schild uit het wapen wordt afbeeld op een rood-geel-zwarte ondergrond. De gemeenteraad stelde in 1962 de vlag van Deurne vast. Tot 1926 was Vlierden een zelfstandige gemeente. Deurne, Liessel, Neerkant en Helenaveen vormden tot 1926 de gemeente ‘Deurne en Liessel’. Die gemeente heette destijds zo, omdat Deurne en Liessel de belangrijkste kernen waren.

De vlag Deurne wordt als volgt omschreven: bestaande uit drie horizontale banen van gelijke hoogte in de kleuren rood-geel-zwart (van boven naar beneden). In het midden van de gele baan is het schild uit het wapen van de gemeente aangebracht. Bij Vlaggen.nl vind je vele afmeting Deurnse vlaggen, vervaardigd van duurzaam, hoogwaardige materialen. Lees meer of bestel direct.

Deurne: Gemeente met het museum De Wieger

Deurne geniet landelijke bekendheid door museum De Wieger, ooit het woonhuis van de schilderende arts Hendrik Wiegersma. Wiegersma was een legende. Hij was huisarts in Deurne in de Peel en had vijf zonen. Een van die zonen was Friso, een partner van Wim Sonneveld.

Waarom Je Deurnse Vlag Kopen bij Vlaggen.nl?

Met meer dan 35 jaar ervaring in de vlaggenindustrie is Vlaggen.nl dé specialist voor al je vlagbehoeften. Wanneer je bij ons een Deurnse vlag koopt, kies je voor een product van topkwaliteit. Onze vlaggen zijn gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal, ontworpen om het Nederlandse klimaat te weerstaan.

Daarnaast bieden we de Deurnse vlag aan in verschillende formaten, van handzame tafelvlaggen tot indrukwekkende mastvlaggen. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het makkelijk om precies de juiste vlag te vinden die je nodig hebt.

Bestel Je Deurnse Vlag bij Vlaggen.nl

Vlaggen.nl is de go-to plek voor iedereen die een Deurnse vlag wil kopen. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Bestel vandaag nog je Deurnse vlag bij Vlaggen.nl en verbind jezelf met de eenheid en traditie die onze gemeente vlag uitstraalt.

Regio

gemeente Deurne

Productsoort

Vlag