Vlag Deventer Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Deventerse vlag – een symbool van lokale trots en identiteit

De Deventerse vlag is niet zomaar een stuk textiel, het is een sterk symbool van trots en identiteit voor de stad. Deze vlag, met zijn kenmerkende kleuren, vertegenwoordigt de rijke geschiedenis, levendige cultuur en sterke gemeenschap van Deventer. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis en waarde van dit symbool en bieden daarom Deventerse stadsvlaggen van topkwaliteit die deze trots en liefde voor Deventer perfect weergeven.

Deventer: Een stad met een rijke historie en bruisende cultuur

Deventer, gelegen aan de IJssel in de provincie Overijssel, heeft een geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Als een van de oudste steden van Nederland is Deventer doordrenkt van historische charme en architectonische schoonheid. Tegenwoordig is Deventer een bruisende stad met een levendige culturele scene, vol met festivals, evenementen en kunstgaleries. De Deventerse vlag weerspiegelt zowel de rijke geschiedenis als de dynamische cultuur van de stad.

Kwalitatieve en duurzame vlag van Deventer op Vlaggen.nl

Bij Vlaggen.nl streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze Deventerse vlaggen zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om harde wind, regen of fel zonlicht, jouw Deventerse stadsvlag blijft trots wapperen. Met een breed scala aan formaten vind je gegarandeerd de perfecte vlag die aan jouw behoeften voldoet.

Ontdek het charmante Deventer

Deventer biedt een scala aan attracties en bezienswaardigheden. Van het historische stadscentrum met zijn middeleeuwse straatjes en prachtige architectuur tot de bruisende markten en gezellige cafés langs de IJssel, er is genoeg te ontdekken. De Deventerse vlag symboliseert de schoonheid en gastvrijheid van de stad en nodigt je uit om alle charmes van Deventer te verkennen.

Snelle levering en uitstekende klantenservice in Deventer

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Deventerse stadsvlag snel in huis wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering vanuit voorraad. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van jouw Deventerse vlag eenvoudig. Heb je toch nog vragen of speciale verzoeken, dan staan onze klantenservice-experts voor je klaar.

Bestel jouw vlag van Deventer op Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor Deventer tonen? Bestel dan vandaag nog jouw Deventerse vlag bij Vlaggen.nl. Of je nu de stad wilt vertegenwoordigen tijdens evenementen, sportwedstrijden of gewoon je trots wilt tonen, de Deventerse vlag is het perfecte symbool.

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de Deventerse vlag:

  1. De vlag van Deventer bestaat uit twee horizontale banen van gelijke breedte. De bovenste baan is rood en de onderste baan is geel.

  2. De rode kleur op de Deventerse vlag symboliseert moed en kracht, terwijl de gele kleur staat voor rijkdom en voorspoed. Samen vertegenwoordigen ze de kenmerken en waarden van Deventer.

  3. Ja, de Deventerse vlaggen bij Vlaggen.nl zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en hun kleuren te behouden, zelfs bij blootstelling aan harde wind, regen en fel zonlicht.

  4. De Deventerse vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, feestdagen en evenementen die de stad Deventer en haar gemeenschap vieren. Denk hierbij aan lokale festivals, herdenkingen en sportwedstrijden.

  5. Je kunt een Deventerse vlag kopen bij Vlaggen.nl. Ze bieden een ruime keuze aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten, zodat je de perfecte vlag kunt vinden die past bij jouw wensen.

  6. Hoewel de officiële Deventerse vlag niet gepersonaliseerd kan worden volgens het vlagprotocol, kun je bij Vlaggen.nl terecht voor andere vlaggen waarop je jouw eigen ontwerp en boodschap kunt plaatsen. Zo kun je een unieke vlag creëren die jouw persoonlijke stijl en voorkeuren weerspiegelt.

Regio

gemeente Deventer

Productsoort

Vlag