Vlag Dordrecht Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Dordtse vlag – een symbool van lokale trots en identiteit

De Dordtse vlag is niet zomaar een stuk textiel, het is een sterk symbool van trots en identiteit voor de stad. Deze vlag, met zijn kenmerkende kleuren, vertegenwoordigt de rijke geschiedenis, levendige cultuur en sterke gemeenschap van de gemeente Dordrecht. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis en waarde van dit symbool en bieden daarom Dordtse stadsvlaggen van topkwaliteit die deze trots en liefde voor Dordrecht perfect weergeven.

Kwalitatieve en duurzame vlag van Dordrecht op Vlaggen.nl

Bij Vlaggen.nl is onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid ongeëvenaard. Onze Dordtse vlaggen zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om harde wind, regen of fel zonlicht, jouw Dordtse stadsvlag blijft fier wapperen. Met een breed scala aan formaten, vind je gegarandeerd de perfecte vlag die aan jouw behoeften voldoet.

Toeristische attracties in en rond Dordrecht

Dordrecht is niet alleen een stad met een rijke historie, het is ook een populaire toeristische bestemming met tal van bezienswaardigheden. Van het historische centrum tot de unieke natuur van de Biesbosch, er is in Dordrecht voor ieder wat wils.

Snelle levering en uitstekende klantenservice in Dordrecht

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Dordtse stadsvlag snel wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering vanuit voorraad. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van jouw Dordtse vlag eenvoudig. Heb je toch nog vragen of speciale verzoeken, dan staan onze klantenservice-experts voor je klaar.

Dordrecht: Een stad met een rijke geschiedenis

Dordrecht, gelegen in de provincie Zuid-Holland, heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. Het is zelfs de oudste stad van Nederland. Met een schat aan historische monumenten, zoals de Grote Kerk, heeft Dordrecht een rijke historie die wordt weerspiegeld in de Dordtse vlag.

Dordrecht: Een levendige stad met een rijk cultureel leven

Dordrecht is een levendige stad met een rijk cultureel leven. De stad staat bekend om haar bruisende muziekscene en gastvrijheid, wat bijdraagt aan de dynamiek en diversiteit van de stad. Deze vitaliteit wordt ook weerspiegeld in de kleuren van de Dordtse vlag.

Snelle levering en uitstekende klantenservice

Bij Vlaggen.nl bieden we niet alleen hoogwaardige Dordtse vlaggen aan, we zijn ook toegewijd aan het leveren van uitstekende klantenservice. Of je nu een vraag hebt over onze producten, hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling, of gewoon meer wilt weten over de geschiedenis van de Dordtse vlag, ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

  1. De Dordtse vlag bestaat uit twee horizontale banen van gelijke hoogte in de kleuren wit en zwart. Deze kleuren en het ontwerp hebben een rijke historische betekenis en weerspiegelen het karakter en het erfgoed van Dordrecht.

  2. De witte kleur in de Dordtse vlag symboliseert vrede en integriteit, terwijl de zwarte kleur staat voor macht en vastberadenheid.

  3. De Dordtse vlaggen bij Vlaggen.nl zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Deze vlaggen zijn ontworpen om duurzaam en robuust te zijn, zodat ze de elementen kunnen weerstaan en hun levendige kleuren kunnen behouden.

  4. De Dordtse vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Dordrecht en haar gemeenschap vieren. Dit kunnen lokale feestdagen zijn, culturele evenementen, sportevenementen of zelfs persoonlijke vieringen. Het is een manier voor de inwoners van Dordrecht om hun lokale trots en gemeenschapsgevoel te tonen.

  5. Je kunt een Dordtse vlag kopen bij Vlaggen.nl. Wij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten, zodat je de perfecte vlag kunt vinden die aan jouw behoeften voldoet. Daarnaast zorgt Vlaggen.nl voor snelle levering en uitstekende klantenservice.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Dordtse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol. Het is belangrijk om de richtlijnen en regels voor het gebruik van de Dordtse vlag te respecteren. Echter, je zou wel een eigen vlag kunnen ontwerpen met de kleuren van Dordrecht als inspiratie, zolang het duidelijk is dat het niet de officiële stadsvlag is.

Regio

gemeente Dordrecht

Productsoort

Vlag