Vlag Eindhoven Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Eindhovense vlag kopen? Bestel Hoogwaardige Vlaggen bij Vlaggen.nl!

Wil je een Eindhovense vlag kopen om jouw trots voor de stad Eindhoven te tonen? Bij Vlaggen.nl vind je hoogwaardige Eindhovense vlaggen van uitstekende kwaliteit. Met ons ruime assortiment en snelle levering hoef je niet verder te zoeken. Bestel nu jouw Eindhovense vlag en vier de stad Eindhoven met trots!

De vlag van Eindhoven: Symbool van Innovatie en Creativiteit

De Eindhovense vlag, met haar kenmerkende blauwe en witte kleuren, is meer dan alleen een stuk stof. Het is een krachtig symbool van de innovatieve geest en creativiteit van de stad Eindhoven. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis van dit symbool en bieden we vlaggen van hoogwaardige kwaliteit die deze trots perfect vertegenwoordigen.

Hoogwaardige Kwaliteit en Diverse Formaten

Bij Vlaggen.nl streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze Eindhovense vlaggen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of je nu op zoek bent naar een handzame tafelvlag om je bureau mee te versieren of een indrukwekkende mastvlag om je bedrijf of evenement te promoten, wij hebben de juiste maat voor jou. Bestel jouw Eindhovense vlag in het formaat dat bij jouw behoeften past en laat de trots op de stad Eindhoven wapperen.

Snelle Levering en Betrouwbare Service in Eindhoven

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Eindhovense vlag snel in handen wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering uit voorraad, zodat je niet lang hoeft te wachten. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om jouw Eindhovense vlag te bestellen. Bovendien staan onze klantenservice-experts klaar om je te helpen bij eventuele vragen of speciale verzoeken. Wij streven naar 100% tevredenheid, zodat je met vertrouwen bij ons kunt bestellen.

Bestel Jouw Eindhovense Vlag bij Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor de stad Eindhoven met trots tonen? Bestel dan nu jouw Eindhovense vlag bij Vlaggen.nl. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Vier de stad Eindhoven en bestel jouw Eindhovense vlag vandaag nog!

  1. De Eindhovense vlag bestaat uit blauwe en witte kleuren.

  2. De kleuren op de Eindhovense vlag hebben geen officiële betekenis. Ze vertegenwoordigen echter de stad Eindhoven en haar gemeenschap.

  3. De huidige vorm van de Eindhovense vlag werd officieel aangenomen door de gemeente Eindhoven in 1927.

  4. De Eindhovense vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Eindhoven en haar gemeenschap vieren.

  5. Je kunt een Eindhovense vlag kopen bij Vlaggen.nl. Wij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Eindhovense vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol.

Regio

gemeente Eindhoven

Productsoort

Vlag