Vlag Emmen Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Emmense vlag – een symbool van lokale trots en identiteit

De Emmense vlag is niet zomaar een stuk textiel, het is een sterk symbool van trots en identiteit voor de stad. Deze vlag, met zijn kenmerkende kleuren, vertegenwoordigt de rijke geschiedenis, levendige cultuur en sterke gemeenschap van de gemeente Emmen. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis en waarde van dit symbool en bieden daarom Emmense stadsvlaggen van topkwaliteit die deze trots en liefde voor Emmen perfect weergeven.

Emmen: Een stad vol natuurpracht en avontuur

Emmen, gelegen in de provincie Drenthe, staat bekend om zijn adembenemende natuur en avontuurlijke attracties. Van het beroemde dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen tot het prachtige natuurgebied de Hondsrug, Emmen heeft voor elk wat wils. De Emmense vlag weerspiegelt de schoonheid en de natuurlijke rijkdom van de stad.

Kwalitatieve en duurzame vlag van Emmen op Vlaggen.nl

Bij Vlaggen.nl streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze Emmense vlaggen zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om harde wind, regen of fel zonlicht, jouw Emmense stadsvlag blijft fier wapperen. Met een breed scala aan formaten, vind je gegarandeerd de perfecte vlag die aan jouw behoeften voldoet.

Ontdek de culturele schatten van Emmen

Emmen heeft ook een rijke culturele achtergrond, met diverse musea, historische bezienswaardigheden en levendige evenementen. Van het Veenpark, waar je terug in de tijd kunt gaan naar het veenkoloniale verleden, tot het historische centrum van Emmen, er is altijd iets te ontdekken en te beleven. De Emmense vlag toont de trots en de diversiteit van de culturele schatten van de stad.

Snelle levering en uitstekende klantenservice in Emmen

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Emmense stadsvlag snel wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering vanuit voorraad. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van jouw Emmense vlag eenvoudig. Heb je toch nog vragen of speciale verzoeken, dan staan onze klantenservice-experts voor je klaar.

Bestel jouw vlag van Emmen op Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor Emmen tonen? Bestel dan vandaag nog jouw Emmense vlag bij Vlaggen.nl. Of je nu jouw favoriete sportteam wilt steunen, een evenement wilt versieren of jouw Emmense trots wilt tonen, de Emmense vlag is het perfecte symbool.

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de Emmense vlag:

  1. De vlag van Emmen bestaat uit twee horizontale banen, de bovenste is groen en de onderste is wit. Deze kleuren vertegenwoordigen de natuurlijke schoonheid en frisheid van de stad.

  2. De groene kleur staat voor de natuurlijke omgeving en de weelderige landschappen in en rond Emmen. Het wit symboliseert zuiverheid, helderheid en de openheid van de stad.

  3. Ja, de Emmense vlaggen bij Vlaggen.nl zijn vervaardigd uit duurzame en weersbestendige materialen. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, waaronder harde wind, regen en zonlicht.

  4. De Emmense vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Emmen en haar gemeenschap vieren. Dit kunnen lokale festiviteiten, sportevenementen, herdenkingen of andere bijzondere momenten zijn.

  5. Je kunt een Emmense vlag kopen bij Vlaggen.nl. Ze bieden een ruime keuze aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten, zodat je de perfecte vlag kunt vinden die past bij jouw wensen.

  6. Hoewel de Emmense vlag in zijn officiële vorm niet gepersonaliseerd kan worden, kun je bij Vlaggen.nl terecht voor andere vlaggen waarop je jouw eigen ontwerp en boodschap kunt laten plaatsen. Zo kun je toch een unieke vlag creëren die jouw persoonlijke stijl en voorkeuren weerspiegelt.

Regio

gemeente Emmen

Productsoort

Vlag