Vlag Enschede Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Enschedese vlag: Een symbool van lokale trots en identiteit

De vlag van Enschede is niet zomaar een stuk textiel, het is een krachtig symbool van trots en identiteit voor de stad. Deze vlag, met zijn kenmerkende kleuren, straalt de rijke geschiedenis, levendige cultuur en sterke gemeenschap van Enschede uit. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis en waarde van dit symbool, daarom bieden we Enschedese stadsvlaggen van topkwaliteit die de trots en liefde voor Enschede perfect vertegenwoordigen.

Enschede: Een stad met een rijke geschiedenis

Enschede, gelegen in de provincie Overijssel, heeft een geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het was een belangrijk centrum voor textielproductie en dit heeft de stad gevormd. De rijke industriële erfenis is terug te zien in de architectuur en culturele bezienswaardigheden van de stad, evenals in de vlag van Enschede.

Enschede en haar rol in het Nederlandse onderwijs

Enschede is ook de thuisbasis van de Universiteit Twente, een van de toonaangevende technische universiteiten in Nederland. De stad heeft een diepe band met onderwijs en innovatie, en deze academische nalatenschap is een integraal onderdeel van de identiteit van Enschede.

Toeristische attracties in en rond Enschede

Enschede is niet alleen een stad met een rijke historie en een belangrijk academisch hart, het is ook een populaire toeristische bestemming met tal van bezienswaardigheden. Van het Rijksmuseum Twenthe tot de Jacobuskerk en het Volkspark, er zijn talloze historische en culturele schatten om te ontdekken. Natuurliefhebbers zullen ook genieten van de prachtige groene omgeving, perfect voor wandelen en fietsen.

Duurzame en kwalitatieve vlag van Enschede bij Vlaggen.nl

Bij Vlaggen.nl staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze Enschedese vlaggen zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om harde wind, regen of fel zonlicht, jouw Enschedese stadsvlag blijft fier wapperen. Wij bieden vlaggen in diverse formaten aan, dus of je nu op zoek bent naar een grote vlag om aan een vlaggenmast te hangen of een kleiner model voor binnenshuis, bij ons vind je de juiste maat voor jouw behoeften.

Snelle levering en uitstekende service in Enschede

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Enschedese trots zo snel mogelijk wilt laten zien. Daarom streven we ernaar om bestellingen binnen 24 uur te verwerken en te verzenden. Met onze uitstekende klantenservice en snelle levering, kan jij binnen no-time de Enschedese vlag laten wapperen. Bestel nu!

  1. De Enschedese vlag bestaat uit een wit veld met daarop een blauwe St. Andrew’s Cross, dat doet denken aan de vlag van Schotland.

  2. De kleuren en het symbool op de Enschedese vlag hebben geen officiële betekenis. Ze vertegenwoordigen echter de stad Enschede en haar gemeenschap.

  3. De huidige vorm van de Enschedese vlag werd officieel aangenomen door de gemeente Enschede in 1938.

  4. De Enschedese vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Enschede en haar gemeenschap vieren, zoals op de verjaardag van de stad of tijdens lokale festiviteiten.

  5. Je kunt een Enschedese vlag kopen bij Vlaggen.nl. Zij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Enschedese vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol. Het is belangrijk om de richtlijnen en regels voor het gebruik van de Enschedese vlag te respecteren.

Regio

gemeente Enschede

Productsoort

Vlag