Vlag gemeente Groningen Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

De vlag van Groningen – Eeuwenoude Groningse trots en identiteit

De vlag van de stad Groningen is niet zomaar een stuk stof, maar een krachtig symbool van trots en identiteit voor de stad. Met haar kenmerkende groene en witte kleuren straalt de vlag de rijke geschiedenis, levendige cultuur en sterke gemeenschap van de gemeente Groningen uit. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis en waarde van dit symbool. Daarom bieden we hoogwaardige Groningse stadsvlaggen van uitstekende kwaliteit die perfect de trots en liefde voor Groningen vertegenwoordigen.

Vlag van Grunn in Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Bij Vlaggen.nl streven we altijd naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze Groningse vlaggen worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om harde wind, regen of felle zon, jouw Groningse stadsvlag zal altijd fier wapperen. We bieden een diverse selectie van formaten, zodat je de perfecte vlag kunt kiezen die past bij jouw behoeften en situatie. Of het nu een handzame tafelvlag is voor op je bureau of een indrukwekkende mastvlag om jouw bedrijf of evenement te promoten, wij hebben de juiste maat voor jou.

Snelle levering en uitstekende service in Groningen

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Groningse stadsvlag snel in handen wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering uit voorraad, zodat je niet lang hoeft te wachten om jouw trots te tonen. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het eenvoudig om jouw Groningse vlag te bestellen. Mocht je toch nog vragen hebben of speciale verzoeken, dan staan onze klantenservice-experts klaar om je te helpen. Wij streven naar 100% tevredenheid, zodat je met vertrouwen bij ons kunt bestellen en jouw Groningse vlag met trots kunt laten wapperen.

Bestel jouw vlag van de Stad Groningen bij Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor Groningen laten zien? Bestel dan nu jouw Groningse vlag bij Vlaggen.nl. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Of het nu gaat om het ondersteunen van jouw favoriete sportteam, het versieren van een evenement of het tonen van jouw Groningse trots in jouw huis of bedrijf, de Groningse vlag is het perfecte symbool. Bestel vandaag nog en laat jouw liefde voor Groningen wapperen met trots!

De kracht en symboliek van de Groningse vlag

De Groningse vlag is veel meer dan slechts een stuk gekleurd textiel. Het is een krachtig symbool van verbondenheid en identiteit. Het groen en wit van de vlag weerspiegelen de natuurlijke schoonheid van Groningen en de levendige gemeenschap die er leeft. Wanneer je de Groningse vlag laat wapperen, laat je zien dat je trots bent op jouw stad, haar geschiedenis en haar mensen. Het is een symbool dat herkenning en saamhorigheid oproept, niet alleen onder Groningers, maar ook onder anderen die de schoonheid en gastvrijheid van deze regio waarderen. Bestel jouw Groningse vlag vandaag nog bij Vlaggen.nl en sluit je aan bij de trotse Groningse gemeenschap!

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de Groningse vlag:

  1. De Groningse vlag bestaat uit de kleuren groen en wit.

  2. De kleuren op de Groningse vlag hebben geen officiële betekenis. Ze vertegenwoordigen echter de stad Groningen en haar gemeenschap.

  3. Het verschil tussen de vlag van de gemeente Groningen en de provincie Groningen zit hem voornamelijk in het ontwerp en de symboliek.

    De vlag van de gemeente Groningen bestaat uit drie horizontale banen in de kleuren groen, wit en groen. De middelste witte baan is breder dan de groene banen aan de boven- en onderkant. Deze vlag is specifiek bedoeld om de gemeente Groningen te vertegenwoordigen.

    Aan de andere kant is de vlag van de provincie Groningen een horizontale driekleur met drie even brede banen in de kleuren blauw, geel en rood. Deze vlag vertegenwoordigt de gehele provincie Groningen en wordt gebruikt bij provinciale gelegenheden en evenementen.

  4. De Groningse vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Groningen en haar gemeenschap vieren, zoals Koningsdag, Gronings Ontzet en andere lokale festiviteiten.

  5. Je kunt een Groningse vlag kopen bij Vlaggen.nl. Zij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Groningse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol. Het is belangrijk om de richtlijnen en regels voor het gebruik van de Groningse vlag te respecteren.

Regio

gemeente Groningen

Productsoort

Vlag