Vlag Leeuwarden Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Leeuwardense vlag – een symbool van lokale trots en identiteit

De Leeuwardense vlag is niet zomaar een stuk textiel, het is een sterk symbool van trots en identiteit voor de stad. Deze vlag, met zijn kenmerkende kleuren, vertegenwoordigt de rijke geschiedenis, levendige cultuur en sterke gemeenschap van de gemeente Leeuwarden. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis en waarde van dit symbool en bieden daarom Leeuwardense stadsvlaggen van topkwaliteit die deze trots en liefde voor Leeuwarden perfect weergeven.

Ljouwert, ek wol bekend as Liwwadden

De haadstêd fan de provinsje Fryslân. It is in stêd rik oan skiednis en kultuer. Mei syn prachtige âlde gebouwen, moaie parke en tal fan musea en galearjes is der altyd wat te dwaan yn Ljouwert. Foar elkenien dy’t syn stêdetrots foar Ljouwert graach útstalt, biedt Vlaggen.nl in breed skala oan Ljouwerter flaggen fan hege kwaliteit. De stêd is ek bekend foar syn jierlikse Bloemenmerke, en as de start- en einplak foar de befaamde Alvestêdetocht. Net te ferjitten, Ljouwert wie ek de Kulturele Haadstêd fan Europa yn 2018, in titel dy’t de stêd grutsk makket en dy’t prachtich werjûn wurdt op ús kwaliteitsflaggen.

Snelle levering en uitstekende klantenservice in Leeuwarden

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Leeuwardense stadsvlag snel wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering vanuit voorraad. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van jouw Leeuwardense vlag eenvoudig. Heb je toch nog vragen of speciale verzoeken, dan staan onze klantenservice-experts voor je klaar.

Kwalitatieve en duurzame vlag van Leeuwarden op Vlaggen.nl

Bij Vlaggen.nl is onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid ongeëvenaard. Onze Leeuwardense vlaggen zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om harde wind, regen of fel zonlicht, jouw Leeuwardense stadsvlag blijft fier wapperen. Met een breed scala aan formaten, vind je gegarandeerd de perfecte vlag die aan jouw behoeften voldoet.

Leeuwarden: Een stad met een rijke geschiedenis

Leeuwarden, gelegen in de provincie Friesland, heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Als voormalige Europese Culturele Hoofdstad heeft Leeuwarden een rijke historie, die vandaag de dag nog steeds zichtbaar is in zijn prachtige architectuur en culturele monumenten, waarvan velen zijn opgenomen in de Leeuwardense vlag.

Leeuwarden: Een stad vol cultuur en diversiteit

Leeuwarden is een stad vol cultuur en diversiteit, bekend om zijn kunst, muziek, en Fries paarden. De energie en dynamiek van de stad is te zien in zijn diverse gemeenschap en is weerspiegeld in de vlag van Leeuwarden.

Toeristische attracties in en rond Leeuwarden

Leeuwarden is niet alleen een stad met een rijke historie, het is ook een populaire toeristische best

emming met tal van bezienswaardigheden. Van het historische stadscentrum tot het Fries Museum, en de prachtige natuurgebieden in de omgeving, zoals de Friese meren.

Bestel jouw vlag van Leeuwarden op Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor Leeuwarden tonen? Bestel dan vandaag nog jouw Leeuwardense vlag bij Vlaggen.nl. Of je nu jouw favoriete sportteam wilt steunen, een evenement wilt versieren of jouw Leeuwardense trots wilt tonen, de Leeuwardense vlag is het perfecte symbool.

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de Leeuwardense vlag:

  1. De vlag van de gemeente Leeuwarden heeft drie gelijke horizontale banen in de kleuren blauw, geel en wit. Deze kleuren komen overeen met die in het wapen van de stad.

  2. De bovenste baan is blauw, wat doorgaans staat voor waakzaamheid, waarheid en loyaliteit. Het kan ook verwijzen naar de hemel en wateren rondom Leeuwarden. De middelste baan is geel, een kleur die vaak wordt geassocieerd met rijkdom, overvloed en eer. In de context van het wapen, kan dit de landbouwgronden en de welvaart van de stad vertegenwoordigen. De onderste baan is wit, wat over het algemeen zuiverheid, onschuld en licht betekent. Dit kan ook de vrede en eenheid binnen de stad symboliseren.

  3. Ja, de Leeuwardense vlaggen bij Vlaggen.nl zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, inclusief harde wind, regen en fel zonlicht.

  4. De Leeuwardense vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Leeuwarden en haar gemeenschap vieren.

  5. Je kunt een Leeuwardense vlag kopen bij Vlaggen.nl. Zij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Leeuwardense vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol. Het is belangrijk om de richtlijnen en regels voor het gebruik van de Leeuwardense vlag te respecteren.

Regio

gemeente Leeuwarden

Productsoort

Vlag