Vlag Leiden Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Leidse vlag – een symbool van lokale trots en identiteit

De Leidse vlag is meer dan zomaar een stuk textiel, het is een krachtig symbool van trots en identiteit voor de stad. Deze vlag, met zijn specifieke kleuren, representeert de rijke geschiedenis, bruisende cultuur en sterke gemeenschap van Leiden. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis en waarde van dit symbool en bieden daarom Leidse stadsvlaggen van de hoogste kwaliteit die deze trots en liefde voor Leiden perfect weergeven.

Leiden: Een stad met een rijke geschiedenis

Leiden, gelegen in de provincie Zuid-Holland, heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Met een schat aan historische monumenten, zoals de Burcht van Leiden, heeft Leiden een rijke historie die wordt weerspiegeld in de Leidse vlag.

Leiden: Een levendige stad met een rijk cultureel leven

Leiden is een dynamische stad met een rijk cultureel leven. De stad staat bekend om haar universiteit, musea en gastvrijheid, wat bijdraagt aan de dynamiek en diversiteit van de stad. Deze vitaliteit wordt weerspiegeld in de vlag van Leiden.

Kwalitatieve en duurzame vlag van Leiden op Vlaggen.nl

Bij Vlaggen.nl is onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid ongeëvenaard. Onze Leidse vlaggen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om harde wind, regen of fel zonlicht, jouw Leidse stadsvlag blijft fier wapperen. Met een breed scala aan formaten, vind je gegarandeerd de perfecte vlag die aan jouw behoeften voldoet.

Toeristische attracties in en rond Leiden

Leiden is niet alleen een stad met een rijke historie, het is ook een populaire toeristische bestemming met tal van bezienswaardigheden. Van de prachtige Hortus Botanicus en de Oude Sterrewacht tot het Rijksmuseum van Oudheden, er is in Leiden voor ieder wat wils.

Snelle levering en uitstekende klantenservice in Leiden

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Leidse stadsvlag snel wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering vanuit voorraad. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van jouw Leidse vlag eenvoudig. Heb je toch nog vragen of speciale verzoeken, dan staan onze klantenservice-experts voor je klaar.

Bestel jouw vlag van Leiden op Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor Leiden tonen? Bestel dan vandaag nog jouw Leidse vlag bij Vlaggen.nl. Of je nu jouw favoriete sportteam wilt steunen, een evenement wilt versieren of jouw Leidse trots wilt tonen, de Leidse vlag is het perfecte symbool.

  1. De vlag van Leiden bestaat uit drie horizontale banen van gelijke hoogte, in de kleuren rood-wit-rood. In de bovenste en onderste rode baan bevindt zich een witte sleutel, het symbool van de stad Leiden. Deze kleuren en het ontwerp hebben een rijke historische betekenis en weerspiegelen het karakter en het erfgoed van Leiden.

  2. De rode kleur in de Leidse vlag staat voor moed, kracht en vastberadenheid, kenmerken die sterk geassocieerd worden met de inwoners van Leiden en de geschiedenis van de stad. De witte kleur staat voor vrede en eerlijkheid. De witte sleutels, die in de rode banen van de vlag staan, verwijzen naar de bijnaam van Leiden, namelijk Sleutelstad, en dit wijst op de rijke geschiedenis van de stad.

  3. De Leidse vlaggen bij Vlaggen.nl zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, inclusief harde wind, regen en fel zonlicht. Deze vlaggen zijn ontworpen om duurzaam en robuust te zijn, zodat ze de elementen kunnen weerstaan en hun levendige kleuren kunnen behouden.

  4. De Leidse vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Leiden en haar gemeenschap vieren. Dit kunnen lokale feestdagen zijn, culturele evenementen, sportevenementen of zelfs persoonlijke vieringen. Het is een manier voor de inwoners van Leiden om hun lokale trots en gemeenschapsgevoel te tonen.

  5. Antwoord: Je kunt een Leidse vlag kopen bij Vlaggen.nl. Zij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten, zodat je de perfecte vlag kunt vinden die aan jouw behoeften voldoet. Daarnaast zorgt Vlaggen.nl voor snelle levering en uitstekende klantenservice.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Leidse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol. Het is belangrijk om de richtlijnen en regels voor het gebruik van de Leidse vlag te respecteren. Echter, je kan natuurlijk wel een unieke vlag maken die is geïnspireerd op de kleuren en het design van de Leidse vlag.

Regio

gemeente Leiden

Productsoort

Vlag