Vlag Maastricht Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Maastrichtse vlag – een symbool van lokale trots en identiteit

De Maastrichtse vlag is niet zomaar een stuk textiel, het is een sterk symbool van trots en identiteit voor de stad. Deze vlag, met zijn kenmerkende kleuren, vertegenwoordigt de rijke geschiedenis, levendige cultuur en sterke gemeenschap van de gemeente Maastricht. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis en waarde van dit symbool en bieden daarom Maastrichtse stadsvlaggen van topkwaliteit die deze trots en liefde voor Maastricht perfect weergeven.

Maastricht: Een stad met een rijke geschiedenis

Maastricht, gelegen in de provincie Limburg, heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Met een schat aan historische monumenten, waaronder de Sint Servaasbrug, heeft Maastricht een rijke historie die wordt weerspiegeld in de Maastrichtse vlag.

Maastricht: Een levendige stad met een rijk cultureel leven

Maastricht is een levendige stad met een rijk cultureel leven. De stad staat bekend om haar bruisende muziekscene en gastvrijheid, wat bijdraagt aan de dynamiek en diversiteit van de stad. Deze vitaliteit wordt weerspiegeld in de vlag van Maastricht.

Kwalitatieve en duurzame vlag van Maastricht op Vlaggen.nl

Bij Vlaggen.nl is onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid ongeëvenaard. Onze Maastrichtse vlaggen zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om harde wind, regen of fel zonlicht, jouw Maastrichtse stadsvlag blijft fier wapperen. Met een breed scala aan formaten, vind je gegarandeerd de perfecte vlag die aan jouw behoeften voldoet.

Toeristische attracties in en rond Maastricht

Maastricht is niet alleen een stad met een rijke historie, het is ook een populaire toeristische bestemming met tal van bezienswaardigheden. Van het historische Vrijthof en de Basiliek van Sint Servaas tot de unieke mergelgrotten, er is in Maastricht voor ieder wat wils.

Snelle levering en uitstekende klantenservice in Maastricht

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Maastrichtse stadsvlag snel wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering vanuit voorraad. On

ze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van jouw Maastrichtse vlag eenvoudig. Heb je toch nog vragen of speciale verzoeken, dan staan onze klantenservice-experts voor je klaar.

Bestel jouw vlag van Maastricht op Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor Maastricht tonen? Bestel dan vandaag nog jouw Maastrichtse vlag bij Vlaggen.nl. Of je nu jouw favoriete sportteam wilt steunen, een evenement wilt versieren of jouw Maastrichtse trots wilt tonen, de Maastrichtse vlag is het perfecte symbool.

  1. De vlag van Maastricht bestaat uit twee horizontale banen, de bovenste is rood en de onderste is wit. In het midden van de vlag staat het wapen van Maastricht, dat voornamelijk rood, geel (of goud) en wit is, met een ster van David. Deze kleuren en het ontwerp hebben een rijke historische betekenis en weerspiegelen het karakter en de erfgoed van Maastricht.

  2. De rode kleur in de Maastrichtse vlag staat voor moed, kracht en vastberadenheid, kenmerken die sterk geassocieerd worden met de inwoners van Maastricht en de geschiedenis van de stad. De witte kleur staat voor vrede en eerlijkheid. Het wapen van Maastricht, dat in het midden van de vlag staat, bevat een gouden ster van David, wat wijst op de rijke geschiedenis en diversiteit van Maastricht.

  3. De Maastrichtse vlaggen bij Vlaggen.nl zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, inclusief harde wind, regen en fel zonlicht. Deze vlaggen zijn ontworpen om duurzaam en robuust te zijn, zodat ze de elementen kunnen weerstaan en hun levendige kleuren kunnen behouden.

  4. De Maastrichtse vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Maastricht en haar gemeenschap vieren. Dit kunnen lokale feestdagen zijn, culturele evenementen, sportevenementen of zelfs persoonlijke vieringen. Het is een manier voor de inwoners van Maastricht om hun lokale trots en gemeenschapsgevoel te tonen.

  5. Antwoord: Je kunt een Maastrichtse vlag kopen bij Vlaggen.nl. Zij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten, zodat je de perfecte vlag kunt vinden die aan jouw behoeften voldoet. Daarnaast zorgt Vlaggen.nl voor snelle levering en uitstekende klantenservice.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Maastrichtse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol. Het is belangrijk om de richtlijnen en regels voor het gebruik van de Maastrichtse vlag te respecteren. Echter, je zou wel een eigen vlag kunnen ontwerpen met de kleuren van Maastricht als inspiratie, zolang het duidelijk is dat het niet de officiële stadsvlag is.

Regio

gemeente Maastricht

Productsoort

Vlag